Melkein tasan minuutilleen on nyt kulunut vuosi siitä, kun Tuuli muutti meille asumaan. Kuinka nopeasti vuosi onkaan kulunut ja kuinka paljon yhteen vuoteen mahtuukaan tapahtumia!

Vuodessa Tuulista on kasvanut "melkein" kunnon kansalainen. Se on hurmannut iloisuudellaan, leikkisyydelllään, positiivisuudellaan. Ja pallohulluudellaan. Tätä kirjoitettaessakin Tuuli leikkii tennispallolla. Paljon on Tuuli oppinut asioita vuoden aikana. Aivan uskomattoman paljon, kun oikein asiaa ajattelee!

Aamu ja Tuuli tulevat toimeen, kuten koirien tuleekin tulla toimeen. Aamu on Tuulille yhä edelleen matriarkka, jota tosin voi riepotella miten sattuu...Aamu on ensimmäisten viikkojen kiroilujen jälkeen hyväksynyt Tuulin laumaan ja yhteiselo on erittäin harmoonista. Aamun terveys on hieman horjunut kuluneen vuoden aikana, mutta se ei todellakaan ole johtunut Tuulista. Mutta Aamun ns. mielenterveys on voinut kuluneen vuoden aikana enemmän kuin hyvin. En muista Aamun koskaan leikkineen Elsan kanssa siten kun se leikkii nyt Tuulin kanssa

Tuulin kasvattajaa tulee myös kiittäminen tässä vaiheessa, ihan näin julkisestikin  mukavasta koirasta!