Käytiin sitten Aurinkoisen kanssa verikokeissa. Jos vaikka niissä olisi näkynyt syy sunnuntaiseen kohtaukseen. Mutta eihän niissä mitään näkynyt, tai siis näkyihän niissä se, että Aamu on terve. Kaikki veriarvot olivat normaalit. Maksa- munuaiset ok. Valko-, ja punasolut ok. Virtsanäyte ok; ph 6. Borrelioosi ja Erlicia (ja 2 jotain muuta punkkijuttua?) negatiiviset. Hb normaali. Käsikopelolla vatsaontelossa ei mitään erityistä, refleksit jaloissa ja pään alueella ok. Silmissä ei mitään, mikä viittaisi aivokasvaimeen.

Eli ts. Aamulle on tehty 5-vuotis tarkastus ja kaikki näytti normaalilta. Korviin saatiin kotiin tulijaisiksi tippoja, mutta niitä osasin ihan itsekin pyytää, tiesin, että korvat vaativat kuurin.

Jos nyt vielä enemmän selvyyttä asiaan haluaisi ja poissulkea aivokasvaimen mahdollisuuden, tulee meidän lähteä Aistiin. Mutta sitä me ei tässä vaiheessa vielä tehdä. Mikäli kohtaukset toistuu, uusii, niin sitten arvioidaan tilanne uudestaan. Samaa mieltä oli eläinlääkäritätikin. Mikäli hän olisi havainnut jotain pikkasenkin hälyttävää, olisi hän laittanut lähetteen Aistiin. Hän diagnostisoi kohtauksen epileptiseksi kohtaukseksi, joten näillä eväillä nyt mennään..

Joten nyt kuljetaan kännykkä taskussa ja toivotaan ettei päivystysnumeroon tarvitse hädissään soittaa...

Ja Tuuli oli Aamun ja mun yhteisen keikan aikana hoidossa kasvattajall. Oli kuulemma availlut äänijänteitään aika reippaasti ja mm. kasvattajan kissa oli haukuttu pystyyn. On muuten nyt sen verran rauhallinen ja "tyyni" Tuuli, että mahtaiskohan kasvattaja haluta hoitaa useammin?  Heh, heh.