Seuraneidin loma jatkuu. Ikävä kyllä tähän voi tottua, mitenkähän ensi viikolla jaksaa nousta ylös ennen kello kuutta, kun tänäänkin nukkua poksautettiin kello yhdeksään, ilman että kukaan talouden koirista liikautti tassuakaan ennen sitä...? wide-eyed.gif tired.gif

Lomassa on se hyvä puoli, että tulee lenkitettyä koirat kunnolla. Ja kun ollaan lomalla, ei tarvitse hoppuilla. On aikaa tutkia maastoja ja polkuja tarkemmin.

Aamu on lumentulon jälkeen kehittänyt taas itselleen uuden jutun: aarteenmetsästyksen. Lumihan kätkee allensa vaikka minkälaisia aarteita! Luojan kiitos Aamu ei ole sitä sorttia kuin "isosisko" Elsa, eli että kaikki nenän eteen tuleva täytyy tunkea suuhun (siis syödä)! Aamu nimittäin bongaa ihan oikeita esineitä lumesta, - tai no, lähinnä roskia, mutta onnistumisen ilo on ilmassa kosketeltavaa, silloin kun Aamu saa kaivettua lumipenkereestä suklaapatukan tyhjän käärepaperin! bouncy.gif Ei me nyt sentään joka roskan kohdalla pysähdytä, mutta täytyy myöntää, että seuraneidinkin uteliaisuus herää, kun Aamu poraa koko päänsä lumikinokseen ja kaivaa lumen seasta aarteita. Samalla tulee mietittyä sitä, kuinka ihmiset valittavat AINA koiranpaskasta tienvarsilla shiftyeyes.gif, mutta miksei kukaan valita roska- ja lasimäärästä, sillä roskia todellakin löytyy paljon!