Ja myös uusi kettu. Tänään kaivoin kaapista esille Aamulle ostetun jumppamaton, tai oikeastaan sen pätkän sitä sinistä jumppamattoa. Tarkoituksena opettaa juniorille vähän takajalkojen hallintaa. Vaan en ehtinytkään kuin virittää patjan keskelle lattiaa, kääntää selkäni hakeakseni nameja keittiön puolelta, kun Aamu, the Vanha Kettu seisoi jo patjalla 2 on 2 off asennossa!! Ja voi sen ilmettä!! Kennelpoika meinasi vetää myslit väärään kurkkuun hämmästyksestä...on se vaan upeaa, kun huomaa, että koira tarjoaa ihan oikeasti oppimaansa taitoa!!

Ja Junioiri sitten, The Tuulitonttu. Ensin olin ajatellut virittää ja viritinkin target-alustan patjan eteen, sillä seurauksella, ettei Tuuli tajunnut ollenkaan, mitä halusin. Se tarjosi maahanmenoa ja kiersi sitä patjan pätkää, kuin kissa kuumaa puuroa, samalla tietäen, että mulla on naksutin kädessä ja että JOTAIN pitäis nyt tehdä...selvensin asiaa, otin pois target-lautasen ja aloin ensin palkkaamaan siitä, että Tuuli astui millä tahansa tassulla patjalle ja sitten palkkasin takatassuista ja sitten siitä, kun se seisoi 2 on 2 off asennossa. Me pidettiin tietysti taukoja välillä ja sillä välin Aamu sai brassailla taidoillaan...ihan säälitti Aamu reppana, kun se niin tosissaan teki pientä puhdetyötä.

Eli nyt olis siis tarkoitus opettaa Tuulille, missä takapää on...ihan senkin takia, että saataisiin ETUPÄÄ pysymään maassa...Tuuli nimittäin on aikamoinen hyppyharakka ja pomppii päin pläsiä, jos siihen on mahdollisuus...eli reenit sen kun jatkuu, ihan koiran iloksi...