Vastoin kaikkia mieltymyksiäni, päätin vaihtaa blogissa väriä vähän keväisemmäksi surprise 

Lomaviikon kuulumisia lyhkäisyydessään. Ihan näin spontaani eka ajatus on se, että hyvä, kun ensi viikolla on vain neljä työpäivää yes se kai kertoo jotain tämän seuraneidin loman tarpeesta....

Ollaan koirien kanssa huilattu ja ulkoiltu. Kelit ja sää on ihan sitä itseänsä tähän vuodenaikaan, mutta minä nautin! Pientä jippoilua ollaan tehty päivittäin. Tuulin "ohjelmaan" on kuulunyt päivittäin kaksi maltti- ja luovutustreeniä, sisätiloissa. Hyvin likka tajuaa, vaikka luovutuksien epäonnistumisiin en vielä ole keksinyt koiran puolelta mitään 'kaavaa'. Räkimistä siis on vielä ns. ilmassa. Mutta jotain muuta on tapahtunut Tuulin suhteen. Se on alkanut tehdä samaa, mitä Aamu aamuisin. Eli Tuuli on alkanut tyhjentämään yöpöytää lehdistä. Ja luovuttaa ne tosi kivasti suoraan käteen. Aamu tekee ns. esityön, eli ikään kuin antaa merkin, koska hommiin aletaan ja sitten niitä tavaroita tulee makkarista ja vessasta (lähinnä vessapaperia). Ja tänään illalla Tuuli toi mulle kaukosäätimen tänne tietokoneelle. HAH, koira siis voi mallioppia, eli Tuuli on seurannut Aamun hommia ja on nyt hyvää vauhtia tekemässä sukupolvenvaihdosta näissä hommissa.

Aamukin on hyväntuulinen, se innostuu välillä leikkimään ihan kunnolla tuon kakaran kanssa, vaikkei kovin rajuihin leikkeihin ei-niin-notkeana enää ryhdy.

Veneilykausi lähestyy. Vielä eilen mietittiin, josko sinne mökkisaareen vielä pääsis jäitä pitkin, mutta kai on vain parasta odottaa vappua. SIlloin viimeistään on päästävä sinne punkkien paratiisiin!