Huomenna ajetaan n. 140 km yhteen suuntaan palelemaan maneesiin ja pokkaamaan muovinauhapätkälle. Miten niin seuraneiti aivan "ODOTTAA" huomista näyttelypäivää Huuto

Mukavahan se on Aamun kanssa 'keikalle' lähteä, mutta kun itse ei oikein suuresti voi vaikuttaa siihen muovinauhan väriin. Tai no, tietysti tavallaan; koira on siistitty kauttaaltaan ja tänään muisteltiin näyttelyseisomista kesken jäälenkkeilyn. Niin, kyllä, jäällä. Seuraneiti kävi iltalenkillä 20 km päässä mökillä. Ja kyllä kannatti. Sitä luonnon hiljaisuutta ei voi vaan kuin imeä itseensä, siellä mökin rappusilla seistessä.

Niin, koira on ulkomuodoltaan sen, mitä se on geeneissään saanut. Aamu-tytöstä kasvoi iso tyttö, mutta ison ulkomuodon lisäksi Aamu sai perimässään aivan ihanan luonteen, sellaisen seuraneidille sopivan. Ehtii nimittäin seuraneitikin reagoida, kun on Aamu kaverina.

Viime päivinä on varsinkin Ruotsin flattipiireissä porissut PRA-tapausten johdosta. Lisää tuosta ihmeellisyydestä voi lukea esim täältä (ruotsiksi), tai täältä (suomeksi).