Haa, kevättalven ihanuuksia; hanki joka kantaa! Ja mikä kantavasta hangesta tekee vielä upeamman, noh, tietysti kevätaurinko!

Eli tämä lauma suuntasi heti aamusta Opelin nokan kohti mökkisaarta. Mukaan pakattiin potkurit ja kyllä kannatti! Tuulille potkukelkka oli uusi tuttavuus, mutta eipä se laitteesta paljoa välittänyt, ihmetteli vaan, kun eteneminen oli aika sujuvaa. Jäätilanne oli kohtuullinen, jos rantoja pitkin kulki, oli tilanne täysi kymppi; hanki kantoi, eikä koirien tarvinnut liukastella. Ja rannoillahan on koirillekin haisteltavaa, joten aamulenkki oli onnistunut. Varsinkin se hetki, kun parkkeerattiin tuulensuojaan ja käännettiin nokka kohti aurinkoa ja istuttiin vaan siinä hetki ja kuunneltiin hiljaisuutta. Siitä hetkestä sai voimia!

Koska jäätilanne oli hyvä, lähti kennelpoika mökille uudestaan ruoan jälkeen ja otti koirat mukaan, polttopuita siis hakemaan. Tuuli oli touhunnut omiaan koko puunhaku-reissun, mutta Aamu ei ollut autosta tullut enää ulos. Aika persoona se on

Ja illalla oli vielä ohjelmassa Tuulin viimeinen halli toko-treeni. Voi hitsin hitsi, että se teki tänään pätkittäin hienoa työtä. Seuraamisessa on hetkittäin ihan "vau"-kohtia (oikea asento ja katsekontakti, tuski sentään oikeille toko-ihmisille kelpaisi) ja hyppykin sujui hienosti. Sitten rasitettiin pienen pollaa uudella asialla jo tänään toistamiseen,,,tosin asia ei liity tokoon..käsimerkistä ohjausta taakse. Asia oli vaikea, sillä en ole Tuulin kanssa edes sitä harjoitellut, että target-lautasen voi jättää sen selän taakse..mutta kyllä Tuivertaja vaan osaa, kun asian sille oikein esittelee! Nyt taas tiedän, mitä täällä sisätiloissa voi harjoitella!

Tänään on taas sellainen päivä, että voi olla koiriinsa enemmän kuin tyytyväinen. Siis meikäläisen asteikolla.


Tuuli vasemmalla, Aamu oikealla - ja lujaa tullaan!

Ai niin. Vanhasta tuli mieleen. Tapasin tänään whippetin, joka on juuri äskettäin täyttänyt kunnioitettavat 18 vuotta!! Olihan koira jo vanhan näköinen ja oloinen, mutta seurasi ympäristöään ihan virkeänä. Uskomatonta, että joku rotu voi olla niin pitkäikäinen....flatti kun on vanha, jos se täyttää 8-9 vuotta...