Aamu käyttäytyy IHAN oudosti! Aamulla, kun KEPO oli lähtenyt töihin ja valmistauduin lähtemään lättyjen kanssa aamukäppäilylle, istui Aamu pihamaalla ja tuijotti aidan välistä naapurin puolelle. Istui ja haukkui, ulvoi ja haukkui. Ja tuijotti.  Totta, Aamu istumassa ja ulvomassa..

Ensin ajattelin, että se haikailee KEPOn perään ja että isäntä on lähtiessään pyörällä huikannut jotain idioottimaista Aamulle ja nyt Aamu istuu ja odottaa isännän tulevan takaisin. En saanut selvyyttä siihen, miksi Aamu ufoili.

Sitten lähdettiin käppäilemään. Aamu veti hysteerisenä ja katseli jokaista liikkeellä olevaa ihmistä, ihan kuin etsiäkseen "jotain". Yhdessä kohtaa se jopa pysähtyi HAUKKUMAAN! Siis Aamu, joka ei todellakaan kiihdy yhtään mistään (tai no, pupuista, juu)

Onko siis a) kevättä ilmassa b) Aamu sekoamassa c) seuraneiti sekoamassa d) Aamu sairas (kohtaus tulossa?) e) kaikki nämä edllä mainitut vaihtoehdot

***EDIT n. klo 15: Aamun hölmöily jatkui...se istui ulkona lumihangessa ja jäätiköllä. Tiiraili kadun päähän, haukkui ja oli jotenkin "ei Aamumainen". Sisälle sain sen hakea, kun ajattelin, että kylmää kankkunsa tuolla ulkona istuessaan. Mutta ulos olis pitänyt päästä... - en päästänyt.

Hetkittäin Aamu haukkui täällä sisälläkin, äänellä "Tuttu tulossa" ja sai Tuulinkin juoneensa mukaan. Onneks tässä asiassa lätyt kuuntelee ja hiljenee käskystä ihan kiitettävän hyvin. Tosin joku on saattanut ollakin ulko-ovella, meikäläinen kun ei tällä hetkellä kuule yhtään mitään, mitä ulkona tapahtuu...