Tänään oli sovittu treffit kasvattajan kanssa. Tarkoituksena kuvata pennut niiden ollessa 9 viikon vanhoja. Pojista Veli Keltainen ja Veli Vaaleansininen ovat vielä nimittäin ilman omia ihmisiä, joten täytyyhän kauneuskuvat päivittää  

Tuulikin pääsi mukaan. Aamu jätetiin kotiin. Sängyllä, makkarissa se näkyi reppana istuvan, kun lähdettiin, olis vissiin halunnut mukaan.

Tuuli oli kiinnostunut synnyinkodistaan, muttei ollut yhtään innostunut siitä, mihin se laitettiin. Nimittäin piha-aitaukseen. Eli jos Tuuli osaisi kirota, sen kirosana olisi varmaan joko "aitaus" tai "portti". Kuoro oli aikamoinen, kun kuvattiin pentuja yksitelle, jokaisen kun olisi pitänyt päästä hetinytsinnemissätapahtuukivaa...

Tuuli tapasi myös ensimmäistä kertaa ihan nenätysten, ilman mitää väliaitaa, kasvattajan kissan. Olivat suurinpiirtein samaa kokoa ja Tuuli taisi ihmetellä enemmän, mikä otus oli. Pipp-Liisa (kollipoika) kun on tottunut kolmeen villiin flattipentuun ja kahteen aikuiseen flattiin ja ajokoiraan, joten se kävi vaan haistelemassa Tuulia ja jatkoi matkaa..

Mukaan keikalta lähti savustettuja ahvenia (NAM) ja uusi jäniksenkäpälä. Kiitos niistä, en tainnut taaskaan muistaa kiittää . Aamu bongasi käpälän heti ja teki "aamut", kun silmä vältti. Se kävi kähmimässä käpälän pakastimen päältä ja sulloi sen kitaansa siten, ettei käpälästä näkynyt mitään. Eli pitkittäin. Ainoastaan Aamun korvien asennosta näki, että sillä oli suussa jemmattuna jotain, kun se vaivihkaa oli menossa ulos...hyvä kun ei hotkaissut käpälää ahneuksissaan. Possu.

Kuvaaminen ei ollut helppoa, mutta taas tuli muutama "virallinen" kuva napsittua


Tuuli 9vk.
Etupään kulmaukset eivät tässä kuvassa ole edukseen, mutta tässä kuvassa koira sentään seisoo


Ja toinen kuva prinsessasta


Tuuli kasvattajansa sylissä


Aaron; Kevätniityn Blue Memory, jää kasvattajalle


Aaron


Kevätniityn Blue Fantasy, vielä vailla omaa kotia


Kevätniityn Blue Fantasy


Kevätniityn Blue Secret, vielä vailla omaa kotia


Kevätniityn Blue Secret


Tuuli poikien kanssa aitauksessa.
Ja kokee taas suurta vääryyttä omasta mielestään, kun pitää olla "neljän seinän" sisällä

Vaikkei keikka ei ollut pitkä, väsähti tämän talon nuorin asukas. Oli niin väsynyt, ettei kyennyt edes syömään, vaan otti pienet nokoset ensin...vai mahtoikohan kurkku olla kipeä huutamisesta??