Lauantaina olis tarkoitus viedä lauman nuorimmainen näytille. Ihan kauneusnäytelmiin. Mutta mitäs luonnonlapsesta voi sanoa? Sen verran on oma silmä vuosien varrella oppinut rotua katsomaan, että tietää tasan tarkkaan, mitä tuomari tulee kommentoimaan.

Edellisestä näyttelyssä käynnistä taitaa olla kulunut kaksi vuotta. Silloin käytiin Aamun kanssa hakemassa sininen nauha, samalta paikkakunnalta. Eli ei voi sanoa, että muovinauhan metsästys meikäläistä kovin kiinnostaa...rahan haaskausta, suoraan sanottuna, näillä näyttelymaksuilla.

Anyway. Tuuli viedään täysin metsäläisenä näyttelyyn. Jotain ollaan harjoiteltu, mutta esiintyä se ei osaa, sillä minä en osaa sitä esittää. Hampaita on katsottu ja mittatikullakin "tökitty", jos vaikka joutuis mitattavaks. Kaikkeen pitää varautua, jopa 'kanssakilpailijoiden' kommentteihin.. 

Ja koska Tuulin suuhun tuli kurkattua, piti Aamunkin kuontalo tarkistaa. Järkytys oli aikamoinen, kun näin mitä yläikenelle oli tapahtunut..

Kuvakulma on hassu, sillä kuvasin Aamun suun sen maatessa pedillä, en siis raaskinut herättää Aurinkoista hänen kauneusuniltaan yhden kuvan takia. Purenta näyttää kuvassa myös hassulta, mutta ihan oikea purenta Aamulla on. Mutta mitä ihmettä ikenille on tapahtunut??  

Mun villi arvaus on viikko sitten metsässä tapahtunut ylensyönti, eli jäisen ruhon jyystäminen n. puoli tuntia..vai onko muita mielipiteitä? Pitäiskö mun huolestua, vai onko mun teoria oikea??

Vai onko kyseessä ihan tavallinen ientulehdus, vaikkei hammaskiveä näytä olevan?