"Rakas päiväkirja. Nyt on taas ihan pakko ihmetellä...Jotain ihmeellstä on tapahtumassa täällä täysihoitolassa.

Koko henkilökunta on ollut ihmeellisen keskittynyt viime aikoina. Tai sitten ei. Seuraneiti istuu usein haaveileva katse kasvoillaan ja on jotenkin...öh, poissaoleva. Ja monta kertaa se on lähtenyt kotoa kameran kanssa ja palannut monen tunnin päästä...ja haissut, siis joo, haissut jotenkin pissalle. Pennun pissalle. Siis mitä on tapahtumassa? Ollaanko mua vaihtamassa toiseen mustaan??

Veneenkuljettajakin on tehnyt ihme korjauksia sekä täällä mökillä, että siellä täyshoitolan kaupunkiasuntolassa. On laitettu väliovia, rakennettu porttia rappusille ja kannettu jopa kuntopyörä kellariin...Meinaakohan henkilökunta, että meikäläinen aikoo näin 5-vuotiaana karkailemaan tai muuten vaan kapinoimaan? Kauhee määrä varotoimenpiteitä! Höh, ja mä kun en ole koskaan tehnyt mitään mainittavaa pahaa...

Ja sitten se, että seuraneiti on ostanut paljon uutta kamaa. Leluja. Ja meikä kun ei leluista perusta...mitä ihmettä on tapahtumassa?

Ei kai me muuteta? Tai onko meikäläinen nyt menossa "vaihtoon"? Öööh, kyllähän tuo seuraneiti on usein uhannut keltaisellapörssillä, mutta että se aikoo toteuttaa uhkauksensa? Hmm.

Ja sit ne höpisee jostain Tuulista. Tuuli, Tuuli, Tuuli. Siis mikä myrsky? Eihän nyt ole luvattu myrskyä? Vai onko? Toinen nimikin on mainittu usein. Elsa. Joku sanoi ääneen, että Elsa Kakkonen olisi tulossa torstaina. Siis kuka? Kokki Kolmosesta olen kuullut, mutta että Elsa Kakkonen? Eihän Elsa tule enää takaisin...sehän lähti talvimyrskyn mukana 21.2 eikä sitä sen jälkeen ole näkynyt. Mutta jos juttu onkin niin, että myrsky vie ja myrsky tuo?? Niin sen täytyy olla,, siitä syystä nuo puhuu Tuulista, vai?

Ei auta kuin katsoa niitä syvälle silmiin aina välillä ja yrittää ymmärtää. Kunhan nyt eivät meikäläistä vaihtoon laittais tai kokonaan kellariruokintaan siirrä...torstaina olen viisaampi, silloin saan tietää, kuka "Elsa Kakkonen" tulee olemaan. Joten rakas päiväkirja, palaan asiaan"

Aamu Aurinkoinen