Opissa se on tikanpoikakin. Elsalla oli tapana sisälle halutessaan rynkyttää ovenkahvaa. Ja jollei ovi ollut kunnolla kiinni, Elsa avasi oven kahvaan hyppäämällä ja tulla tupsahti sisälle (ja ovi siis aukeaa ulos päin).

Aamu on tähän asti ilmaissut halunsa tulla sisälle pelkästään raapaisemalla tassulla ovea (pleksimuovi on hyvä suoja tälläisiä koiria varten)...mutta eilen Aamu teki "Elsat", eli hyppäsi ensimmäistä kertaa elämässään ovenkahvaa vasten. Rynkytti kerran ovenkahvaa, eli oli selvästi sitä mieltä, että nyt riittää oven takana kyttäminen...

Kovin tuo otus on ollut pirteä. Ja on selvästi harmissaan, kun seuraneiti pakkaa treenirepun ja lähtee hallille muita kouluttamaan. Ja yhtä lailla se haukkuu sitten myöhemmin illalla seuraneidin ihan pataluhaksi, kun ei päässyt mukaan. Hassu koira.

Jäätilanne taitaa olla sitä luokkaa, ettei vielä päästä mökille tulevana viikonloppuna...joten taidan odottaa punkkimyrkkyjen kanssa vielä muutaman päivän...ehtiihän tuon otuksen myrkyttää pari kertaa kesässä, joten ei hoppuilla myrkkyjen kanssa..