Team Strom on korkannut hallikauden! Tuuli ei ollut moksiskaan hallista, vaikka se on ihan eri, kuin viime vuonna. Homma ja porukka nimittäin oli tuttua, eli paikalla loput myrskyisästä porukasta, eli Wii ja whippet Goldy.

Koirilla oli kivaa, jolleei suorastaan ihan mukavaa. Koonsa puolesta pienimmällä mustalla, eli sillä nuolennopealla Wii-puudelilla on suuria vaikeuksia treenien alussa kanalisoida energiamääränsä, mutta loppua kohti Wii vaan parantaa...

Tuulilla taasen painoi turnee-väsymys, ainakin loppua kohden, sillä aamupäivällä käytiin aivan ihana kimppalenkki dalmis Kittyn ja Aamun kanssa. Aamukin pääsi ensimmäistä kertaa Kittyn kanssa käppäilemään...olen sen tähän asti jättänyt kotiin kennelpojan seuraksi, sillä en ole halunnut nuorison oppivan huonoja tapoja, eli keijujen perässä juoksua. Hyvin Aamu hoiti homman tänään ja kävi vaan kerran pienen keikan, eikä sitä keikkaa nuoriso edes huomannut. On ilo omistaa kaksi tervepäistä ja sosiaalista yksilöä!

Kittyn emäntä oli virittänyt sport trackerin ja metsäkäppäilyn lopuksi todettiin keikan olleen 8 km pitkä. Ja arvata saattaa, että koirat juoksee "pikkasen" pitempää lenkkiä, eli ei ihme, jos Tuulilla loppui energiat kesken Team Stormin treeneissä..

Ai niin, Tuulilla on raidat. SEEPRAN raidat. Meillä nimittäin remontti jatkuu ja KePo on maalaillut ovien karmeja...sillä seurauksella, että Tuuli hankki itselleen raidat sekä kylkeen, että häntäänsä. Aamukin sai raidoitukseen korvaansa (kaikista paikoista) mutta ne ehdittiin kuivata pois ennen maalin kuivaamista...

Joten vaikka tänään pitäis tunnustaa sinivalkoista, on meillä teemana "black & white"