Aamu Aurinkoinen on aikamoinen rinsessa, tai ainakin rinsessa ryysynen...Nukkuu kuin ruusunen; ei nyt sentään sataa vuotta, mutta aikamoiset unenlahjat tuolla willikukalla on. Ei nouse välttämättä sängystä aamuisella; ei siis kiirettä ulos, lepäilee issekseen tuolla pihamaalla pensasaidan varjossa pitkiäkin aikoja. Aamu siis osaa ottaa elämän asenteella. Mitä turhaan ressata. Ressaamisen voi jättää Elsalle.

Seuraneiti päätti sijoittaa vähät rahansa ja tilata Rinsessalle ja Eläkeläiselle kunnon koiranpeti. Hobby Hallista tuli peti tilattua ja ihan on hyvän näköinen sänkyvärkki koirilla. Ainakin seuraneidin ja Elsa Eläkeläisen mielestä. Vaan Aurinkoinen olikin toista mieltä asiasta....Seuraneiti laittoi pedin eteiseen, koirien normi-makuupaikalle ja esitteli uutuuden koirille, kuin joku tuote-esittelijä konsanaan. Elsa hyväksyi pedin oitis; veti kunnon örinät pedillä illansuussa ja nautti selvästi pedin pehmeydestä. Aurinkoinen....niin, Aurinkoinen löytyi illansuussa eteisestä lepäämästä, mutta nukkuikin lattialla, uuden pedin vieressä, nokka kuitenkin uutta petiä kohti. Kun Aamulta kyseli kuulumisia, vispasi häntä lattiaa vasten, mutta muuten ei ilmekään värähtänyt Rinsessan naamataulussa. Seuraneiti poisti nauraen uuden pedin siltä kohdin, mihin se oli eteisessä parkkerattu ja vanha, ohut makuualusta ilmestyi takaisin. Aamu huokaisi syvään ja siirtyi makuualustalle nukkumaan. Reppana. Ei rutiineihin saa tehdä muutoksia, Rinsessa Ryysysen maailma voi järkkyä....ja pahasti! Nyt siis on vanha ryytynyt koiranpeti takaisin eteisessä ja uusi peti joutuu etsimään uuden paikan, jostain toisesta huoneesta. Ja Aamukin saa kauneusunensa nukuttua!

Asiasta kolmanteen. Meidän koirien kiinalaisadoptiot lähestyy taas. Eli koirat kehittää jälleen valeraskautta ja kaivuuhommat on aloitettu. Tai ainakin Elsa kaivaa, vai onkohan Eläkeläinen menossa olympialaisiin? Oli miten oli, niin Elsan klyyffi oli taas tämän näköinen Elsan tullessa sisälle hetki sitten...:

1823770.jpg