Sen siitä saa, kun opettaa koiraa naksuttimella...Oltiin tänään syksyn toisissa ohjatuissa tokotreeneissä. Paikallamakuusta ei tullut mitään, ei liioin seuraamisesta. Luoksetulo on vauhdin osalta täysi 10, mutta sivulle osuminen oikeaan asentoon siinä vauhdissa vaatii vielä vähän enemmän kohdistamista ja takapään hallintaa  Siis koiran osalta.

Mutta sitten se hyppy. Nyt alkoi olemaan toko-esteessä jo oikea korkeus, ei taida olla ennen tuota korkeutta edes kokeiltu. Ja kun jokin uusi asia on Tuulilla edessä, se yleensä kokeilee sitä etusillaan...niin myös tänään  Ekalla kerralla se hyppäsi puhtaasti yli ja jäi esteen taakse odottamaan palkkaa. Hyvä niin, mutta koiruus on liian lähellä estettä. Uusi lähetys ja mitä tekee koira? Hyppää ja tekee jonkin ihmeen "twistin" kropallaan, eli kääntyy esteen päällä, ilmassa. Okei, ei siis kiirettä koiraseni, palkan ehtii kyllä saada.

Uus yritys. Hieno, puhdas hyppy, mutta tällä kertaa Tuuli siirtyi esteen vierelle istumaan ja katsoi hölmönä. Katsoi ensin minua ja vilkaisi sitten estettä. En sanonut mitään. Ja mitä tekee Tuuli? Ratkaisee asian siten, että se siitä istumasta esteen sivulta, siirtyy takaisin esteen taakse seisomaan. Sehän ihan OIKEASTI ajattelee tuo koira!! Tuo hetki olis pitänyt saada filmille...

Että sellainen ilta.