Taas yksi aampupäivä, jolloin koira on "keltainen pörssi" -kamaa. Vesisateessa tehty metsälenkki meni rämpimisen puolelle, kun yksi koirista päätti poistua laumasta ja teki "määrätietoisen poistumisen" reitiltä. Koska kyseessä on aina ja vain aina Aamu, jonka veri vetää meistä poispäin, katsoin parhaaksi lähteä katsomaan, mikä neidin nenää tällä kertaa veti tuulen alla meistä poispäin. Riistasta ei tällä kertaa ollut kyse, sen näin jo Aamun tyylistä, mutta jokin sitä kiinnosti. Vaihtoehdot ovat siis yleensä joko riista, raadot tai ihmisp*ska. Ei siis muuta kuin rämpimään peltojen yli sadevaatteet varusteena melodramatic.gif, joten arvata saattaa, että seuraneidille tuli hiki!

Löytyihän se Aamu-neiti, syömässä jotain pirskatin raatoa, jonka se oli  löytänyt lumen alta. Ja olihan siinä samaisessa raadossa vähän vedetty sambaakin, joten turkki kiilsi - ei pelkästään sateen vuoksi, vaan myös raadosta irronneen ihran takia.sigh.gif Pelkkä katse koiraan sai sen nöyräksi ashamed.gif mutta miksei sitä nöyryyttä löydy siinä vaiheessa, kun nenä vetää meistä poispäin? Silloin on se ja sama mitä sanon, puhallanko pilliin whistleblower.gif vai karjunko naama punaisena uvula.gif, niin että luonnossa elävät eläimet kärsii... Johtajuus-kysymys, I know, kuritonhan tuo Aamu ihan nykynormien mukaan on.

Loppu hyvin, kaikki hyvin. Aamu pääsi shampoo-pesuun, eli kaiken rämpimisen jälkeen tuloksena on märkä ja -ah niin puhdas- AAMU thumbsup.gif