Aavistus keväästä! Yes! Aikaisin aamulla näytti jo siltä, että aurinko nousisi kirkkaalle taivaalle ja sehän tietäisi vaan yhtä asiaa näin sunnuntaina: Mökkikeikkaa!

Onneksi jäätilanne oli kohtalainen, eli koirien oli suht helppo kävellä, kunhan hieman valitsi reitin toisin. Suojasää viime päivinä oli tehnyt sen, että lumet olivat sulaneet melkein kokonaan jäältä ja jään pinnalle oli muodostunut kunnon kara, jota pitkin oli helppo kulkea. Potkukelkalla meno olis ollut hurjempaa, mutta säästetään nyt jotain kunnon keväthankia varten.. Sen verran auringonsäteet lämmittivät, että ilmoille virisi keskustelu mahdollisesta viikonlopusta mökillä...Tuulin ensimmäisestä talviviikonlopusta saaressa! Tässä vähän kuvasaastetta aamupäivältä:


Ne pakolliset tanssiaskeleet...

Kun lähestyttiin mökkisaarta, lähti Tuuli ripeästi etenemään rantaa kohti. Syykin selvisi, sillä se muisti PALLONSA mökissä . Kuvassa Tuuli tuossa mökin rappusten edessä odottamassa, että muu lauma saapuisi mökille..

 


Kuva-arvoitus: Mikä kuvassa?


MINÄ ja mun pallo!


Nam!


Kuten kuvista voi päätellä, Tuuli kulutti aikaansa mökillä juuri tähän tyyliin. Piilottelemalla palloa kinoksiin. Välillä pallo oli ihan "hukassa" ja sitä sai kaivaa esille yhteisvoimin (taas) mutta suuremman osan ajasta Tuuli tiesi tasan tarkkaan, mihin pallonsa oli jemmannut.


Pitkäpinnainen Aamu kesti nuorison otteet kuin rautarouva..


"Minäkö paha?" (Huom silmänisku)


"Minähän vaan tuoksuttelen näitä kalantuoksuja...niin missäs sä Aamu kävitkään pyörimässä?"


"Jos kuitenkin maistais vielä yhden palasen"