Hotellin henkilökunta viettää muutaman päivän talvilomaa. Tarkoitus oli alunperin viettää lomapäivät mökkisaaressa yöpyen, mutta siitä suunnitelmasta ei tällä kertaa tullut mitään, kun lunta oli kertynyt jäälle sellainen määrä, että tavaroiden mökille raahaaminen olisi silkkaa hulluutta.

Sisukkaasti ollaan menty kelkkauria pitkin kohti mökkiä, pari kertaa ollan jouduttu toteamaan, ettei päästä perille, mutta parina aamuna ollaan päästy mökkisaareen.

Ja mikä ilma siellä on ollut!! Tänäänkin mittarissa reilusti plussaa ja aurinko ei piilotellut pilvien takana, kuin muutaman hassun kerran.

Kameran raahasin tänään mukaan, vaikka suksilla liikuttiinkin. Olosuhteista johtuen seuraneidin sukset kulki paremmin sivuille ja taaksepäin, mitä eteen, joten hikeä pukkasi toppavaatteissa. Mutta suksien vanavedessä oli Aamun helpohkoa kulkea. Tuuli meni missä sattui, sitä ei lumimäärä haittaa.

Heti alkumatkasta Tuulilla oli näääääin ihanaa


Ja niitä lumipaakkuja, niitä on kiva kantaa..Aamu fiksusti ladulla KePon takana


Aamu istuu ja odottaa, että muu lauma etenisi


Mökillä alkoi sitten Tuulin palloleikit


"Tänne jonnekin se lensi"


LÖYTYI!


Aamu taasen keskittyi vain maisemien katseluun


Ja kun kukaan ei tehnyt lähtöä kotiin, kävi Aamu suksien viereen maate. Se yritti kai kertoa, että palloilut sais jo riittää!


Mutta palloilut vaan jatkui, jatkui ja jatkui....


Tuuli Tuivertaja heart (jolle vois ehkä näyttää vähän trimmaussaksia)