Tuuli on todellakin tykästynyt palloon. Sen verran tulisesti rrrrrakastunut, että yhtenä iltana sain ottaa pallon siltä pois ja sammuttaa valot, että se rauhottuisi. Oltiin siis menossa yöpuulle, mutta Tuuli veti kierroksia tennispallonsa kanssa.

Se on itse asiassa keksinyt leikin ihan itse. Tennispallo kulmureiden välissä heiluen se mennä viipottaa sisätiloissa ja etsii kaikkia mahdollisia koloja, joihin palloa piilottaa. Parhaat paikat on (tietysti) sohvan alla ja keittiökaappiston nurkassa. Pallo pukataan kuonolla mitä ihmeellisimpiin paikkoihin ja sitten sitä istutaan ja ihmetellään. Ja totta kai seuraneiti aina välillä tulee hätiin ja pelastaa pallon "mustasta aukosta".

Mutta osaa Tuuli pallolla tehdä muutakin. Se osaa noutaa sen ja nyt viime päivinä on harjoiteltu malttia, eli ollaan aloitettu siitä, että Tuuli istuu rauhassa ja minä otan muutaman askeleen Tuulista poispäin ja lasken pallon lattialle. Jos pylly nousee, nousee pallokin lattialta  Tätä samaa on hiottu ruokakupin avulla jo  aiemmin, joten hyvin Tuuli tajuaa, ettei kannata hötkyillä. SIlti pallo tuntuu olevan suurempi himoke, mitä ruoka, eli kaikki ainekset on saada Tuulista pallohullu, mutta toisaalta kun koira on pallohullu, palloa voi käyttää palkkaamiseen monessa tilanteessa.

Tänään käytiin myös pikavisiitillä metsässä veljien kanssa. Seuralaiseksi oli liittäytynyt parhaat päivänsä nähnyt Ville Varis. Lyhyt laahausjälki metsään kaikille pennuille. Tuuli ei tajunnut asiasta mitään, NADA, mutta nouhätä, eihän mun koirat yleensä noita asioita hiffaakkaan, joten ei mitään uutta  Aamukin sai lyhyen varisjäljen ja voi veljet se oli tyytyväinen!

Mutta sitten yksi juttu, josta seuraneiti ei todellakaan pidä. Piss-Nisse jatkaa keikkailuaan meidän sängyssä. Eli tunnen itseni yökastelijan äidiksi, erona vaan, että tällä meidän kastelijalla on neljä jalkaa...okei, voishan makkariin pääsyn evätä, kun ei olla kotona, mutta kun sänky on Aamun valtakuntaa ja ainoa tähystyspaikka kadulle. Tänään aamulla Piss-Nisse lirautti taas lirut sänkyyn ihan mun silmien edessä, kun olin petaamassa ja laittamassa sänkyyn "muovitettuja" peittoja. Sinne se Tuuli tupsahti sänkyyn, kiepautti kerran ja lirautti lirut. Ja silloin seuraneidiltä pääsi paha sana. Tuuli ei tajunnut "ihmisten kielellä" sanottuja rumia sanoja, eikä siten tajunnut tehneensä mitään pahaa. Ihmetteli kovin, kun joutui pikavauhtia lattialle sängystä.

Eli taas kolmatta koneellista pyykkiä veivaan tähän aikaan päivästä. Onneks mulla on UPO ja kuivauskaappi. Hah, jos laittaisinkin Tuulin kuivauskaappiin, se ihan selvästi vuotaa...