Aurinkoinen sekoilee. Hormoonit hyrrää, vaikkei juoksusta ole tietoakaan. Eli Aamu saa välillä hellyyskohtauksia ja kohde on Eläkeläinen, jolla on tärppi-päivät parhaimillaan. Noiden koirien sielunelämä on kovin kummallinen.

Ja sitten aivan jotain muuta. Eilen agiharkoissa yksi ryhmäläinen kysyi neuvoja perheen narttujen väliseen tappeluun. Mitään ei voi sanoa, kun ei ole nähnyt koiria tai omistajaa molempien koiriensa kanssa kotioloissa. Tylsäähän se olisi, jo nuo ottaisivat matsia toisistaan. Vaan eivätpä ota. Marssijärjestys on aina ollut selvillä. Elsa hallitsee ja hajottaa, Aamu on palvelija ja taustalta seurailija.

Uusin ASB-lehti tuli tänään postilaatikosta. Lehteen oli taasen listattu rotukohtaisesti agilityssa startanneet koirakot. Ensimmäisenä flattien listalla oli aakkojärjestyksen mukaan....(rummutusta)....ta´daa: AAMU! Kerrankin ollan ensimmäisenä jollain listalla, vaikka rehellisyyden nimissä lista oli vain tilasto, ei mikään "paremmuusjärjestys" Cool.. Äkkiseltään laskettuna maxi kolmosissa kisasi viime vuonna n. 13 flattia. Hieno luku sinänsä, kun ajattelee vuotta -99, kun Iiriksen kanssa kisattiin ekat kisat, taisi kisaavia flatteja löytyä koko Suomesta kuusi kipaletta, jollen nyt aivan väärin muista. Täytys kaivaa vanhat ASBt tuolta kellarista ja vähän fiilistellä niitä aikoja. Seuraneidin ensimmäisestä agistartista tulee siis tänä vuonna kuluneeksi 10 vuotta. Tässäkin asiassa tieto lisää tuskaa. Mitä enemmän osaat, sitä enmmän tiedät mikä voi mennä pieleen...