Aamu sitten käsittää asioita tahallaan väärin. Tai todettakoon, että seuraneidin käsitys koiransa turkin kiiltävyydestä on aivan eri asia, kuin mitä Aamu asiasta ajattelee. Aurinkoisen ruokaan on jo jonkin aikaa lisättyä öljyä, jotta turkki saisi komeamman kiillon (?) , vaan Aamun mielestä ulkoinenkin ihra kaunistaa (vaimitensenytoli)

Käytiin siis metsäkeikalla. Ihanaa! Hiekkatie oli lumeton, eli ei muuta kuin menoksi! Paksut nietokset rajoitti sopivasti Aamun liikkumista...paitsi siinä yhdessä kohtaa metsätietä. Aamu poistui tieltä, syvän ojan toiselle puolelle, noin viiden metrin päähän tieltä. Kiersi ja haisteli männyn juurella ja mitä seuraneidin silmät sitten todistivatkaan?.... Japp, kyllä. Aamu veti zelkäzumbaa siellä männyn alla.

Syvän ojan ja lumimäärän vuoksi seuraneiti tyytyi vaan karjumaan tieltä jotain kirosanoja muistuttavaa, ja tulihan se rinsessa sieltä zumbapaikalta pois...mutta minkä näköisenä...ja hajuisena!

Jaha. Musta koira oli saanut ihmeellisen ihra/rääpy-lookin ja haju oli kyllä jotain muuta kuin chanel-vitosta

Seuraneidin nenä tunnisti yhden hajun, märäntyneen hajun ja luuli hajunlähteeksi hirvenraatoa..eli Aamu  voitti "pika-arpajaisissa" koko kropan shampoo-pesun.

Jatkettiin  sitten matkaa metsätietä pitkin...käytiin kääntymässä siellä jossain, eli ihan metsätien päässä ja lähdettiin käppäilemään takaisin autolle.  Hetken kuluttua seuraneiti oli havaitsevinaan liikettä edessä päin...ja vastaan tuli uusi tuttavuus, 10 kk vanha flattipoika. Nimi unohtui kysyä, vaikka kauan jutettelin omistajien kanssa ...ja kuten arvata saattaa tuokin lätty oli löytänyt sen zumbapaikan  HAA! Ja lättypojan omistaja oli käynyt tarkistamassa zumba-paikan, eli mikä maastossa makoili...kuulemma kasa kuolleita (?) haukia. Yök. Nojaa...viime talvena löydettiin yhden metsätien varrelta kokonainen joulukinkku ja kasallinen lohirääppyjä...joku ilmeisesti ruokkii kettuja, vaikka itseasiassa puolimäräntynyt joulukinkkukin sopii aika hyvin zelkäzumba-alustaksi, ainakin Aamun mielestä.

Hmm. Jaa, että vielä uus lätty olis saatava? Eikö yhdessä haisevassa olis jo tarpeeksi?? Ehei. Nimittäin: Tuuli on nyt "tilauksessa", eli painossa . Toivottavasti teokseen ei tule paljon kirjotusvirheitä ja että toimitus onnistuu ajallaan ja ilman mitään C-osia... Heheh