Vuoden viimeinen päivä. Käytiin metsässä, vaikkei siellä voinut kun kävellä auton jälkiä pitkin. Jonkin verran oli metsästäjien jälkiä, joten koirilla oli nuuskuteltavaa. Ihanan hiljaista siellä oli mutta seuraneidin mielestä liiiiiiikaaa lunta!

Koirat sai sapuskat tuossa hetki sitten. Sen jälkeen Elsa on ollut ihan höpö. Se sai sellaisen energia-paukun, että luulis sen ottaneet huikat jotain energiajuomaa näin uuden vuoden kunniaks.

Heti miten ruoan jälkeen se heittäytyi tuohon eteiseen pedille örisemään ja seisomaan päällänsä. Juu, se tosiaan seisoo päällänsä ja yleensä vielä heittää siitä asennosta kuperkeikan, sillain sivuttain. Hoopo. Kohta 11 vee.

Meni ehkä puoli tuntia ja alkoi a-r-m-o-t-o-n vingutus. Elsa oli löytänyt eteisen korista vinkulelunsa, sen, jota se yleensä vinguttaa aina lenkille lähdettäessä. Tuossa vaiheessa joku täällä jo heitti ilmoille kysymyksen "Mitä se sekoilee?"

Seuraneiti siirtyi saunaan ja saunan lauteille kuului kummaa rapinaa kellarin käytävästä. Elsa. Kukas muu? Ja kun seuraneiti kävi kurkkaamassa rapinan syytä, selvisi mikä siellä rapisi. Elsa oli koko kropan pituudelta ängennyt itsensä 15 kg Eukanuba-ruokasäkkiin. Tyhjään sellaiseen.   Ja koska Eukanuban säkit on tätä nykyä muovisia, eivätkä repeä kuten ennen, teki muori työtä, sillä sen on tapana löytää sieltä säkin pohjalta vakoihin jääneitä nappuloita. Harmi, kun ei kameraa ollut käsillä. Siellä se Elsa ähersi säkissä eikä aikonutkaan keskeyttää hommiansa.

Että sellaista. Niin, että vanha koirako nukkuu vaan? Ei meillä.  

Pakko tähän yhteyteen vielä onnitella blogituttavan uunituoretta katrasta! 8 elinvoimasta ja MUSTAA pentua! Tästä linkistä pääse katsomaan pötkylöitä... 

 

edit. klo 19:36, UNOHTUI;

****HYVÄÄ UUTTA VUOTTA - GOTT NYTT ÅR****