Joskus yksinkertaiset reenit on vaan niitä parhaita. Niin kuin tänään. Tuulilla ja Wiillä oli tänään reffit hallilla. Iltapäivällä. Olin kyllä suunnittelut lähteväni koirien kanssa metsään heti töistä kotiin päästyäni, mutta toisin kävi. wink Aamu sai jäädä kotitontuksi, kun pakkasin Tuulin ja agi-rekvisiitan (lelut ym) autoon ja suuntasin hallille. Ja kivaa oli!

Nyt ollaan päästy siihen tilanteeseen, että Tuuli Tuivertaja on ollut yhtä estettä lukuunottamatta "oikeilla" esteillä. Eli tänään Tuuli suoritti normikorkuisen A-esteen. YES. Eikä mitään ongelmia kontaktin kanssa. Ekalla kerralla normikorkeudessa Tuuli tosin ei ollut varautunut A-esteen kaltevuuteen, eikä näin ollen jarruttanut tarpeeksi, joten 2on/off epäonnistui hyvästä yrityksestä huolimatta, mutta hienosti Tuuli korjasi toisella kerralla. Eli Tuuli siis ihan oikeasti osaa 2on/offin kontakteilla, tosin ei vielä häiriön (liikkeen) kera, mutta näin vähällä reenillä olen enemmän kuin tyytyväinen tuohon pikkukoiraan heart Nyt vielä täytyy keinu virittää oikeaan kaltevuuteen, niin paketti alkaa olemaan esteiden osalta valmis! Ohjaamisesta nyt ei sitten puhuta, mutta voin vilpittömästi sanoa, että Tuuli tietää, miten kukin este suoritetaan. Mutta tämähän ei tietenkään tarkoita sitä, että koira OSAA suorittaa esteet myös ohjaajan huitoessa ja ohjatessa....mutta ne perusteet, ne alkaa olla hanskassa smiley

Reenien jälkeen lähdettiin vielä koirien kanssa metsään käppäilemään. Aamu bongasi kurjet angry me hotellin henkilökunta VÄSTÄRÄKIN! Joten vanhan sanonnan mukaan "västäräkistä vähäsen", eli kesä on kohta tuossa kulman takana.

Jäätilannekin käytiin rannassa tarkistamassa...mutta rauhassa sai ajella kotiin. Ei vielä asiaa venesatamaan venettä laskemaan, sillä jäätä oli vielä. Mutta vappuunhan on vielä pari viikkoa, joten kyllä ne jäät ehtii sulamaan!