Eilen oli taas Team Stormin reenipäivä. Ja pe*seelleen meni taas reenit sad. Myöhemmin illalla sitten huomasin Tuulilla juoksun alkaneet, joten nyt tulee väkisinkin reeneistä taukoa. Ihanaa, suoraan sanottuna. Jos nyt noista reeneistä jotain positiivista keksis, niin sanottakoon se, että Tuuli jaksaa yrittää, yrittää ja yrittää, vaikka ohjaaja ei saa ohjausta oikein. Mutta pilallehan tuolla systeemillä koiransa saa, sen tunnustan.

Jotenkin sain eilisen treenin tyhjennyttä päästäni tällä kertaa helposti ja siihen varmaan auttoi tämän aamuinen aurinkoinen sää. Eli lähdettiin käymään täällä:


 
Eli mökkisaaressa. Keli oli sillain viittä vaille, että hanki kantaa potkuria ja koiria, mutta vielä jouduttiin kulkemaan kelkkauria pitkin. Vettä oli yhä edelleen hurja määrä jäällä. Perillä mökillä alkoi Tuulin jo tavaksi tullut "pallohetki" ja pari tuntia se taas touhusi pallonsa kanssa. Pari kertaa jouduin sanomaan "Houston, we have a problem", sillä Tuuli tuikkasi pallonsa terassin raosta mökin alle..Onneksi KePolla on pitkät kädet, muuten olis Tuulille tullut palloa ikävä.

Seuraavassa näytteitä siitä ilosta, minkä pieni keltainen esine Tuulille tuottaa:
 

"Paaaaaallooooo, siinähän sinä olet"


"Nyt mä sut NAPPAAAAAN"
 
Aamukin oli tietysti mukana, mutta se vaan istuu ja on tylsä. Tai kitisee tylsyyttään, mokomakin.

Tuulin juoksujen alkaminen nyt on hyvä asia. Päästään huhtikuun hyppytekniikka-kurssille ja toukokuun nome-kurssille. Toukokuisen kurssin ajaksi osuu kuitenkin valeraskaus-aika, joten katson tilanteen uusiksi tuolloin, eli kuinka Tuuli mahdollisesti skitsoilee.

Kalenteriin olen myös merkinnyt tulevan kevään ryhmänäyttelyt. Jos ei muuta, niin ne on ainakin kalenteriin merkitty, eli asian voi tulkita siten, että ainakin olen AIKONUT ilmoittaa Tuulin näyttelyyn. Karvatonta koiraa ei kannata näytille viedä, ja karvaahan Tuulilla ei ole, joten ne niistä kauneuskisoista laugh