Käytiin äskettäin koulutuskentällä Aurinkoisen kanssa. Todennäköisesti tämän syksyn viimeisissä agiharkoissa, siis Aamun osalta. Ensi viikolla Aurinkoinen operoidaan ja sen jälkeen on seuraneiti ajatellut pitävänsä kullannuppunsa hyppytauolla. Tai no, jos nyt Seinäjoelle lähtis sitä uutta tekonurmea kokeilemaan...jos vaan leikkauksesta toipuminen sujuu ongelmitta.

Tänään ei meillä ollut ongelmia ollenkaan. Reeneissä siis. Kaaosteoria jatkuu ja Aurinkoinen TODELLLAKIN syttyy nyt oikealla tavalla... tänään yhteistyö oli lähes 100%:sta, ei hylkyjä, vääriä ratoja. Muutama kämmi kepeillä, mutta jos seuraneiti paljastaa, mitä rataa harjoiteltiin, nii eiköhän pienet kämmit kepeillä suvaita. Eli me juostiin MM-kisojen maksien yksilö-finaalirataa.! Ja hyvin männ! Kun sais tämä hallitun kaaoksen siirrettyä ajatuksen voimalla seuraaviin kisoihin, niin luultavasti ihanneaika kolmosissa alittuisi, jopa meidän rinsessa ruususella!

Elsa Eläkeläinen sitten? Juu, käytiin eläinlääkäritädillä naapurikaupungissa. Verikokeissa ja kuvauttamassa vatsanseutu. Kuvassa ei näkynyt mitään hälyyttävää ja huomenna selviää verikokeiden tulokset. Vanhaksi kai tuo ruutitynnyri on tulossa, mutta kunhan ei turhia ja lisää kipuja muorille ilmeentyisi. Onkohan ajoittainen lisääntynyt juominen pelkkää sijaistoimintaa, kivun torjumista? Eli kun olosta tulee epämukava, Elsa käy vesikupilla sen sijaan, että esim. nuolisi kipeitä kinttujaan? No, turha arvuutella, huomenna ollaan viisaampia. Tai sitten ei. Vuosi sitten otettiin ensimmäiset maksa-arvot ja keväällä toiset. Keväällä arvot oli parantuneet ja tänään lähetettiin tutkittavaksi uudet näytteet...Mutta sissiä ei lannisteta. Muori oli vilkas tutkittava, eikä ensin meinannut suostua röntgenpöydälle makaamaan. Ja tälläkin hetkellä se tillittää tuossa vieressä. Elsako vanha? Ehei...