Dodiin, nyt on sitten kisattu ekat kisat uusien sääntöjen mukaan. Ja niin varmasti, kuin joulu on joka vuosi, seuraneidin ja Aamun mahdollisuudet hyviin sijoituksiin vähenevät uusien sääntöjen varjolla. Noh, kaksi rataa läpi, toiselta kaksi ratavirhettä (keinu & rima) ja tietysti yliaikaa...toiselta radalta NOLLA ratavirhettä MUTTA aikavirhettä 0,37 sekuntia...ja ihanneaika oli aika tiukka, 40 sekkaa, joten tyytyväinen saa olla. Paitsi että rata oli helpoin kolmosluokan rata, millä koskaan on tullut kisattua...suoraa pätkää edestakaisin. Mutta jollei sitä mieti, niin suoritus oli ihan hyvä...sijoituskin 5. Ja voitot tietenkin nopeille, taitaville bortsuille, aiheesta.

A-radan keinu femma oli outo femma, sillä Aurinkoinen  suoritti keinun oikein, mutta hyppäsi keinulta alas siten, ettei yksikään tassu osunut kontaktille, eli se pelkästään pitkien tassujen ansiosta. Ei siis ollut kyse lentokeinusta, vaan ihan vaan femmasta, joka on piiiiiiitkä kropan ansiotaHymy Radat ja kuvamateriaalia tulee myöhemmin, sillä täältä mökkisaaressa ei huvita konetta rassata.

Nyt on kisatauon paikka. Seuraavat kisat sitten Kokkelbyssä, KLAGissa. Ja seuraneitihän lähtee Tornioon turistiksi imemään agikiintiötä täyteen...Mutta Aurinkoinen saa lomaa kisoista.

Elsa? Juu, koko päivän puuhommissa täällä mökkisaaressa. Tulta ja tappuraa kun tavattiin. Ontumisesta ei ole tietoakaan (ihme) ja taas mennään lujaa! Yes!