Loman ensimmäinen virallinen lomapäivä! Ja mökillä tietysti. Kovin ei olla löhöilty, vaan hommia on riittänyt. Ei mitään työtä, vaan ihan lomakivaa...

Aamulla, tai noh, aamupäivällä klo 10 käytiiin taas tunnin metsäkäppäily..Luontoelämyksenä kurkipariskunta lähietäisyydeltä, sekä suuren petolinnun siipien kahina. Satuttiin vissiin petolinnun passipaikalle, kun se kyttäsi metsäkanalinnun poikasia..

Ja kävi meillä sitten tänään vieraskin...yksinäinen heinäsorsa naaras. Arka, mutta leivän avulla saa sorsankin rohkeaksi, vaikka sitä tuijottaa musta otus, eli Aamu. Kivasti Aamu sitä katsoi kauempaa, mutta kun sorsa oli lähtenyt, meni Aamu uimaan ja tutkimaan, jäikö sorsalla jotain syömättä...eihän siltä mitään jäänyt, mutta seuraneiti pelasti tilanteen ja haki mökistä kelluvia nappuloita, eli tiedossa oli nappulauintia. Ja ohjausta. Kyllä Aamu osaa, varsinkin, kun se on nyt tajunnut, että seuraneidistä on jotain hyötyä siellä laiturilla seistessään, eikä vaan turhaan huido..

Uimisen jälkeen tiedossa ruoanlaittoa. Aamu avusti, tietysti. Se istui hellan vieressä tiskirätti suussa, huoh. Tiskirättiä kun on niin kiva kantaa täällä mökillä...ei joutunut Aurinkoinen siivous hommiin rättinsä kanssa, mutta Aamun yritys "Esipesu OY" sai taas hommia ruokailun jälkeen...

Nyt Aurinkoinen lepäilee täällä mökissä. Ulkona kun on liikaa paarmoja sen mielestä. Hassu koira. Aamuisin se siirtyy aamuruoan jälkeen ulos nukkumaan ja nukkuu terassilla, kunnes palvelusväki heräilee. Loma, sitä tämä on varmaan Aamunkin mielestä.

Nauti koiraseni, noin kuukauden päästä toivot pääseväsi lomalle, kun Tuuli kotiutuu!