Elämä jatkuu samaan tahtiin....leikitään, syödään ja nukutaan . Ei siis mitään ns. uutta täältä mökkisaaresta..., kylpylästä Tuulin mielestä.

Tai jotain uutta. Tässä kylpylässä on mitä ilmeisemmin hyvät sapuskat ja hyvä sänky, sillä lauman uusin tulokas nukkui viime yönä yhtä soittoa klo 22.30-05.30. Pissimättä lattialle tai heräilemättä...tännehän vois jäädä asumaan, jos pikkuflatti on noin reipas. Ei silti, ei kotonakaan mitään ongelmaa ole noiden asioiden suhteen. Nukuttu ollaan joka yö hyvin, paitsi ettei seuraneidin selkä kestä sitä patjaa, joka meillä on siellä kotona lattiatasossa...joten oliskohan seuraneitikin ollut levollisempi viime yönä kunnon patja selän alla, joten Tuulikin nukkui rauhassa...?

Kuvia....niitä on räpsitty PALJON...mutta eihän niissä ole mitään uutta tai erikoista....kaksi mustaa, joko edestä, sivusta, takaa. Nukkumassa tai vauhdissa. Mutta kasvattaja varmaan haluaa kuvatodistetta mihin kasvattinsa on myynyt , niin tässä muutama otos taas:


"Pusi, pusi...leikitäänkö"


"Jihaa!" Mikä loikka! Fiksu Aamu antaa häirikön tanssia ympärillä....


Ja piirileikki jatkuu...


Mutta osaa ne olla ihan rauhassakin...pikkasen on tuota kokoeroa...


Ja yhtäkkiä se olikin sitten kiivennyt badenbaden-tuoliin! Käytiin vedessä kahlaamassa ja sen jälkeen Tuuli juoksi vauhdilla ylös tuolin pehmustetta ja sai hepulin tuolissa. Kaikeksi epäonneksi tuoliin oli jäänyt seuraneidin dekkari, puhelin ja Raybanit...pikkasen tuli kiirus pelastaa se, mikä pelastettavissa oli...Märkä, hepulikohtauksen saanut pikkuflatti nautti selvästi onnistumisestaan kiivetä tuoliin. Kaikki kävin niin nopeasti, että tuskin Tuuli edes itse huomasi, kuinka tuoliin itseasiassa kiipesikään...