Muutoksia ilmassa. Muutos numero uno. Ensilumi satoi eilen illalla ja voi sitä riemua! Pikkukoira tuhisi ja tuhisi lumi"hangessa" jo eilen illalla ja on tänäänkin viihtynyt tavallista kauemmin pihamaalla. Varsinkin, kun se sai ottaa ystävänsä Pallon ulos. Mutta jotain uuttakin esittelin pikkuflatille. Lumipallon. Tosin kestää varmaan aikansa, että pikkuflatti tajuaa lumipallon särkyvän, kun sen nappaa ilmasta suuhunsa. Vielä eilen illalla Tuuli nimittäin etsi kuumeisesti kadonnutta lumipalloaan

Muutos numero kaksi on se, että Tuulia liikutetaan, tai on nyt liikutettu pari päivää kahdesti päivässä. Tähän asti nimittäin olen järjestänyt kodin ulkopuolista viriketoimintaa, eli käppäilyä/tutustumista, kerran päivässä. Tuulin kinttujen kasvun myötä(vauhdin kasvun takia), sekä energiamäärän johdosta käytiin eilen ensimmäistä kertaa "virallisesti" kahdesti käppäilemässä. Mutta eipä se batmanin vauhtia hiljentänyt myöhemminkään illalla...on muuten aikamoinen Mantamyrsky tuo Neiti Tuuli Tuivertaja. Tänään ollaan käyty kahdestaan suht pitkällä metsäkäppäilyllä. Ja voi kun on ihanaa, kun koira pysyy "tuossa lähelä", eli n. 5 metrin päässä koko ajan! Ja kivasti Tuuli tarkistaa vähää väliä, missä olen.

Muutos numero kolme. Ollaan siirrytty aikuisten koirien kynsisaksiin.  Tähän asti nimittäin olen leikannut Tuulin kynnet sellaisella kissojen kynsisaksella, mutta tänään oli tartuttava järeämpään työkaluun. Ja ihan yhtä kiltisti se vieläkin köllöttää kyljellään, kun leikkaan kynnet. Tämä taas itselleni muistiin, jotta voin seurata, tuleeko tähän asiaan koskaan muutosta, ja jos tulee, niin koska.

Muutos numero neljä. Ensimmäin KULMURI on täten tippunut!! Jee! Eli alaoikealta on irronnut kulmahammas. Toivottavasti loput kolme irtoaa yhtä helposti, ettei tarvitse turvautua eläinlääkärin apuun tässä asiassa.

Siinäpä muutoksia ihan tarpeeksi yhden pikkukoiran elämässä. Aamu voi paremmin, tosin vain lääkkeiden vuoksi. Tein eilen sille kampauksen, eli siistin niitä hassuja karvoja mitä reppanasta löytyy, jottei se olisi niin raihnaisen näköinen. Häntähapsuista lähti n. 5 cm ja muutenkin Aurinkoinen sai siistimmän habituksen. Olen kuitenkin vieläkin huolestunut Aurinkoisen voinnista. Jokin sillä mättää