Eilen mentiin tukka putkella,,,tänään seuraneiti on enemmän tai vähemmän lamaantunut. Eilinen oli raskas päivä monen asian osalta. Eniten seuraneitiä rassasi huonosti nukuttu (valvottu) yö ja pelko siitä, mitä Elsan sisäkaluista löytyisi. Höh. Ja tänään kaikki on niin kuin ennen. Elsa mennä porskuttaa lenkillä kuin pendoliino, nenä kiinni maassa, purukumeja etsien.

Eilen aloitettiin muorille Antepsin-kuuri. Jos se vaikka helpottaisi mahapuruja. Tai sitten ei. Kun itse asiassa kaikki ns. peräpään tuotokset ovat ihan priima tavaraa, eikä niiden tuotosten takia tarvitse edes Elsaa usein ulkona käyttää, niin oireet viittaa etupäähän. Ja korvien väliin. Auts. Taas me ollaan siellä. On ehkä parempi, jollei ala analysoimaan Elsan etupäätä, tai siis sitä osaa, jossa ne korvat killuu kiinni... Hmmm.

Entäs Aamu? Aamu voi hyvin, sillä vaan on erittäin tylsää. Se kävi kaivamassa seuraneidin treeniveskasta target-kupin, jota oltiin eilen agireeneissä käytetty (ei siis Aamun reeneissä, sehän EI enää saa pomppia....) Niin ja sitten Aamu on kahteen otteeseen tänään kantanut seuraneidin kännykkää. Aikooko se soittaa ja valittaa palvelusta? Vai ottaa yhteyttä johonkin viranomaiseen?  Niin, ja ruokakupit ikään kuin liikkuu itsestään. Päivittäin. Kun käytiin linnuille laittamassa lisää siemeniä, tuli Aamu Aurinkoinen ulos oma ruokakuppi suussaan. Luulikohan se pääsevänsä apajille? Syömään siemeniä? tai sitten se suunnitteli jallittavansa tipuja.

Luontoelämyksiäkin on tälle päivälle. Iltakävelyllä bongattiin Citypupu koirien kanssa ja seuraneiti bongasi puukiipijän aiemmin päivällä. Että sellainen tiistai. Ylihuomenna voi jo sanoa, että huomenna on perjantai!