Niinpä. Aamulla herättiin klo 04.30 ukkosmyräkkään. Myrskyvaroitus?

Tänään VIHDOINKIN saatiin kotiin se puuttuva palapelin palanen. Tuuli. Kevätniityn Blue Pearl. Think Blue, think Pearl, think Blue Pearl. Helmenkalastaja on löytänyt helmensä

Päivä on mennyt totutellessa. Tuuli on reipas, mutta nyt illansuussa jo erittäin väsynyt. Paljon on tapahtunut uusia asioita yhden päivän aikana. Pienin flatti on nyt aivan liian väsynyt...

Nyt täällä eletään "porttien valtakunnassa". Helteiden takia ei ovia kertakaikkiaan voi pitää auki, joten joka ovessa, joka johtaa ulos, on portti. Terassille jopa kaksi, sillä portaita on kahdessa tasossa.


Väsynyt helmi, meidän Tuuli 7½ viikkoa vanhana uudessa kodissaan


 

Entäs Aamu Aurinkoinen? Aamu on vaan kiroillut koko päivän. Murissut, pörrännyt, isotellut. Saavat tutustua toisiinsa nyt kaltereiden kautta. Muutaman kerran on Aamu, mamman hellanterttunen, kironnut Tuulille niin rumasti, että Tuuli suhtautuu Aamun hieman kauhunsekaisin tuntein...Kukahan on muuten Aamulle kirosanoja opettanut???

Itse asiassa, jotain tälläistä osasin odottaa. Aamu, kaikkien pienten ystävä, arkojen koirien terapeutti, ei ihan heti kättelyssä sulata sitä, että taloon muutti uusi asukki. Muistelis vaan omaa lapsuuttaan, kuinka kiltti Elsa sille itse asiassa oli, vaikka seuraneiti pelkäsi aina Elsan kynivän Aamun...sais hävetä, Aamu...mutta nyt iltaruoan jälkeen Aamu kävi jo pari kertaa haistelemassa nukkuvaa Tuulia...ikään kuin kysyäkseen " Vieläks se elää?"