Eilen Aamu ei saanut enää kipulääkettä...ja tänään koira on enemmän kuin vaisu. Metsässä koira käveli polulla perässä, ei meidän Aamun tapaista, ei todellaakaan! Onko selkä noin kipeä? Onko seuraavan nikaman silloittuminen nyt alkanut, vai mistä on kyse? Kurjaaa, todellakin kurjaa. Seuraneiti ei oikein usko sitä, kun ihmiset sanovat, ettei spondyloosi koira oireile. Pah. Toinen sellainen koira on nyt tässä talouudessa ja kyllä seuraneiti kipuilevan koiran tunnistaa...

Ja kun oikein näitä mökin kaappeja kaivoi, niin löytyihän täältä 4 tabua koiran särkylääkettä, joten seuraneiti antoi sittenkin Aurinkoiselle särkylääkettä...Korviakin hoidetaan. Oli edelllisestä hoitojaksosta kulunutkin yli 2 vuotta. Korvat eivät Aamua ole haitanneet, mutta voi viude, mitä sieltä nyt erittyy, kun niitä liotetaan ja lääkitään. Ja sen seurauksena moottorisahan ääni ei ole pop Aurinkoisen mielestä, ymmärrettävää, jos korvat on täynnä mömmöä/lääkettä. Seuraneiti on itse ns. korvapotilas ja sairastanut aikuisiälläkin muutaman erittäin kivuliaan korvatulehduksen, joten kaikki sympatiat menee tällä hetkellä Aamulle.

Elsa? Juu. Pirteä kuin peipponen, pomppii kuin aropupu. Ei nuku, vaan oon itse asiassa tarkkkana kuin porkkana koko ajan. Mutta juo. Juo, juo, juo. Ja juoksuja ei kuulu.

Kuka sanoi, että koiranomistajan elämä on helppoa?