Seuraneiti vietti eilisen päivän mantereella, on yhtä sun toista asiaa hoidettavana. Ja sillä aikaa loput laumasta vietti aikaansa mökkisaaressa. Vaan Aamu olikin hukassa pariin otteeseen...mutta ei se kaukana ollut, makoili molemmilla 'hukkareissuilla' laiturilla eikä suostunut tulemaan kutsusta...Luulikohan se reppana, että seuraneiti tulee uimalla kaupungista?? Hmmm.

No anyway, kuvatodistettakin löytyy. Näköjään joku muukin tässä taloudessa osaa käyttää seuraneidin kameraa...ja huom, Elsa ei ole toiminut kuvaajana, vaikka aivojaan käyttääkin.

Eli tässä Aamu makoilee  ja odottaa seuraneitiä saapuvaksi kaupungista.

1247597392_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Elsa muuten huijaa. Ja kunnolla. Kun seuraneiti menee saunaan täällä mökillä, käyttää Else-maj tilaisuutta hyväkseen ja häipyy syömään multaa ja juurakoita. Vaan seuraneiti katkaisi tuon kierteen parina iltana ja telkesi eläkeläisen löylyjen ajaksi saunakamariin. Noh, ei siinä mitään. Tänään Elsa näytti selvästi seuraneidille, että "mee sä vaan saunaan, mä meen tänne mökin terassille Aamun seuraks makoilemaan,,,ei, en mee syömään moskaa" Mutta voi vain arvata, mistä Elsa löytyi hetken päästä...juupa juu, saunan takaa, multaa syömästä. Se kurja huijaa, ja tämä hullu uskoo tuota koiraa!! Kumpi tässä komentaa ja ketä??