Iltapäivä vaan meinasi aluksi saada hieman hilpeitä piirteitä, taas. Seuraneiti leipoi ja koska uunin viereinen kaapinovi ei pidä uunista tulevasta lämmöstä, on seuraneidillä tapana aukaista kyseinen kaappi siksi aikaa, kun uuni on päällä. Ja siitähän Aurinkoinen tykkää! Sillä aikaa, kun piirakka kypsyi uunissa, siirtyi seuraneiti koneelle hetkeksi ja mikä näky kohtasi seuraneidin, kun seuraavan kerran oli asiaa keittiöön? Tämä:

Kuvassa ei ole mitään lavastettua. Aamu löytyi olkkarin lattialta nukkumasta, ja tuo kyseinen pullo oli juuri tuossa asennossa, Aamun vierellä. Onneksi korkki oli kiinni, muutoin seuraneiti olisi jo huolissaan Aurinkoisen perjantai-käytöksestä!

Mutta nou hätä, korkki oli ja pysyi kiinni, joten lähdettiin porukalla kimppalenkille.

Pitkästä aikaa kaverukset tapasivat! Käytiin seuraneidin mökillä, mökkisaaressa ja neljän koplalla oli kivaa. Seuraneidin perheauto osoittautui tila-autoksi: kaksi mustaa takapenkillä ja toiset kaksi takaluukussa. Yhteensä siis neljä lättyä tilavassa Opelissa!

Tälläiseltä se näytti:

Neljän kopla; Isac vasemmalla, vieressä Aamu, Elsa ja reunalla Venla

Aamu ja Isac leikkivät keskenään, Aamu maassa ja Isac kosiskelemassa:

Lauman nuorin, eli Venla möyri jäällä aina vähän väliä:

Ja jollei tietäisi Aamun kultaisen luonteen, luulisi, että se on tässä ihan tosissaan...eli  Aamu kaverinsa Isacin kimpussa: