Nimittäin Tuulista...Eli tänään ohjelmassa ohjatut nome-treenit. Tuuli tekee töitä, mutta on niin narttumainen, niin narttumainen. Itse asiassa sillä ei ole minkään osa-alueen suhteen suuria ongelmia; ei riistan käsittelyssä tai löytämisessä. Mutta ongelmat on taas siinä, mikä kurkkaa taskupeilistä, kun siihen katson, huoh...

Tänään Tuuli on siis tuonut riistaa ihan melkein omaehtoisesti ja -tahtoisesti. Ja jäljestänyt jopa sen pitkäkorvaisenkin! Hienoa jäljestystä, siitä ei ollut epäselvyyksiä, mutta se spontaanisuus siellä saaliin luona, noh, sitä vaan tarvii reenailla...mutta on se vaan kiva koira, ei voi muuta sanoa! Ensin intoa ja energiaa täynnä, mutta osaa rauhoittuakin. Ja tekee hyvällä vauhdilla töitä...En ole tainnut ennen olla näin luottavainen koiraani, vaikka ns. ammattilaisilla olisikin varmasti nokan koputtamista yhdestä sun toisesta asiasta!

Sitten pieni linkkivinkki. Tuttavani on perustanut blogin, jossa pääsee seuraamaan kohta syntyvää flattipentuetta. Eli kohta niitä kuvattavia taas putkahtaa maailmaan! Tästä linkki Kennel Elvenpath´sin blogiin.