Punnitsin Tuulin eilen. Kääk. Se painoi 18 kiloa! Kyllä, luit oikein, 18 KILOA! Punnitsin prinsessan, sillä annostelin sille Canicuria...pihalta nimittäin löytyi löllöjä kasoja...Tuulin suolisto oli siis jostain syystä eilen kuralla. Liekö seuraneiti tuonut kotiin vatsatauti-pöpön töistä, sillä sitä olis nyt liikkeellä, ihan kunnolla

Niin, jos painoa on tullut tuon verran Prinsessa Pitkäkoivella, putoaa samaiselta otukselta varaosia etupäästä. Hampaita nimittäin. Tänään havahduin siihen, että Tuuli pureskeli jotain, luulin puunsäleeksi puukorista, mutta kun tarkistin suuosaston, löytyikin Tuulin suusta yksi irtonainen poskihammas, jota se sievästi pyöritteli kielellään suussa...Yes, enää ei ole monta vaihdettavaa, tosin kulmuritkin vois alkaa jo pikku hiljaa näyttämään heilumisen merkkejä, ettei vaan tarvitse lääkäritädille lähteä näytille.

Lääkäristä puheenollen. Aamua kutittaa. Se on raapinut itseään ja purra nututtanut kylkiään. Vasen ulkokorva on tulipunainen, mutta ei eritä mitään. Vatsanahka punottaa. Karva on ohutta ja huonoa, sitä pitäis alkaa pikku hiljaa tulemaan lisää, muuten alan huolestumaan Aurinkoisen kunnosta. Kohtauksia EI ole ollut sen ensimmäisen jälkeen ja muutenkin Aamu on ihan oma itsensä....vai olisko tuo rauhallisuus sittenkin merkki jostain? Mutta kun se on aina ollut niiiiiin rauhallinen...saattaapi olla, että lähdetään käymään lääkäritädillä...tai sitten ei...toivotaan, että Aamun kutina on vaan väliaikaista. Muistelisin, että se on aina silloin tällöin kutissut vastaavasti, yleensä karvanlähdön yhteydessä, mutta nyt sitä karvaa pitäis tulla, eikä enää LÄHTEÄ!