Dodiin, nyt on klikkailtu muutama päivä. Aurinkoisen kirsu löytää ihan kivasti sen post-it -lappusen, mutta niihän siinä kävi, että Aurinkoinen kulkee jälleen omia polkujaan...Seuraneiti ei osaa oikein junailla aina asioita oikeaan järjestykseen, eli jokin meni mönkään siinä suunnitelmassa, mitä alunperin oli tarkoitus toteuttaa.

Aamu kyllä sulkee keittön laatikot, mutta TASSUN avulla. Siinä vaiheessa, kun post-it lapun tökkäämisen piti lisätä voimaa, eli kun kuonolla olisi pitänyt tökätä lujempaa, alkoi Aamu tekemään oma-aloitteista ajatustyötä ja käyttikin OIKEAA etutassuaan...joten nyt laatikko pamahtaa kiinni tassun avulla ja jopa käskystä! Eli kuten sanottu, jotain meni seuraneidin suunnittelussa mönkään, vaikka tulos onkin melkein kuten toivottu asia. Paitsi että nyt on riskinä se, että laatikot naarmuuntuu...mutta toisaalta, kun seuraneidin talo ja keittiö rempattiin kymmenen vuotta sitten, laitettiin keittiön kaappien materiaaliksi "koirankynnen kestävä" materiaali. Eli huitokoon Aamu tassullaan, kyllä laatikosto kestää!

Summa summarum. Koira oppi jotain uutta, mutta seuraneiti epäonnistui opetussuunnitelmassaan. Mutta kuten sanottu, Aamu ratkaisi itse "ongelman" ja toistaa ihan mielellään itse keksimäänsä asiaa...

Seuraavaksi opetusohjelmassa keittiölaatikon avaaminen...käskystä Silmänisku