Eilen illalla, kun seuraneiti seilaili melkein jo nukkumatin mailla, kiepsahti Aurinkoinen seuraneidin kainaloon pitkälleen. Oltiin yhtä pitkiä, molemmat likat; Aamu hieman karvaisempi ja mustempi, muutenhan meitä ei erota laughing.gif toisistaan, vai miten se nyt oli?

Seuraneiti rapsutteli aikansa Aurinkoista ja puhui pehmoisia, ihan niin kuin tuo nyt mitään ymmärtäisi (tietysti se ymmärtää, joka sanan). Jonkin verran seuraneiti ymmärtää koiraeläimen aivoituksia ja tajuaa myös sen, ettei tiettyjä sanoja kannata käyttää kuin tietyissä paikoissa, ettei sanat kärsi inflaatiota. No, siinä illan hetkinä seuraneiti kuitenkin kertoi Aamu Aurinkoiselle tämän päivän kisoista, kuiskaten ja tyyliin "A-kiiiiiipeee, hyp, hyp, kep, kep", eli käyttäen juuri noita sanoja kaiken muun pölinän joukossa. Mitä tekee Aurinkoinen?? KUN seuraneiti mainitsee kuiskaten nuo kyseiset maagiset sanat, alkaa Aurinkoisen häntä heilua, mutta itse koira makaa kyljellään, täysin rentona ja silmät kiinni. Aamu siis ymmärsi mitä seuraneiti höpötti. Tarkempaa sotasuunnitelmaa ei sitten laadittu tämän päivän kisoja varten, katsotaan illemmalla kuka käskee ja ketä....eli seuraneiti raportoi tulevaisuudessa kuinka kisoissa pompittiin...

Kohta lähdetään. Autossa taitaa tulla kuuma, onneksi seuraneidin bensahirmussa on ilmastointi. Siitä Aamukin tykkää, vaikkei muuten rakasta autolla ajelua.