Nyt on sitten Aurinkoisen vuoro sairastaa...maha on kuralla ja oksettanutkin on, oikeastaan koko viikonlopun. Mutta tuo oksentaminen on aika normaalia tässä taloudessa, heinää ja muuta moskaa kun tulee syötyä..., joten vasta tänään seuraneiti tajusi, että aamu voi ihan oikeasti huonosti.

Perjantaina Aamu oli löytynyt takapihalta, peräkärryn alta. Oliko se jo silloin kipeä? Aurinkoisen olemus oli kyllä perjantaina hieman vaisu, mutta mikään turbohan se ei koskaan ole ollut. Lauantaina mökkisaaressa jekut oli entisensä, ehkä kuitenkin hieman laimeimpia mitä ennen. Tänään aamuruoan jälkeen Aamu kävi metsässä ja arvatenkin napsimassa hirvenpapanoita...jotka sitten yrjöttiin ylös aamupäivällä. Sen jälkeen ei Aurinkoinen ole ollut aurinkoinen. On yrittänyt juoda, mutta vesikään ei pysy sisällä. Kahlaillut vedessä ja huilannut. Ollut apea. Vatsa siis sekaisin. Toivottavasti kyseessä on tavallinen vatsan toimintahäiriö, ettei kyseessä nyt ole jotain vakavampaa...

Voi näitä seuraneidin sessuleita. Joka toinen päivä on asiat hyvin, kunnes taas seuraavana päivänä saa pelätä pahinta. Elsa kuitenkin voi jo hyvin. Oli jopa pienellä metsäkävelyllä mökkisaaressa, eikä ole ontunut sen jälkeen.

Mutta tuo Aamun vointi ei ole mukavaa katsottavaa..