Reppu on pakattu ja kevythäkki ja seuraneidin nojatuoli viety autoon. Lähtö Seinäjoen kisoihin on ns. keskellä yötä; kaduttaa ihan vietävästi, että tuli ilmoitettua Aurinkoinen kisoihin. Kisafiilis on nollissa, sillä tuloksetkin tietää ilman osallistumista kisoihin. Lähdetään siis ilmeisesti vaan tutustumaan uuteen pallohalliin ja sen keinonurmipohjaan, kolmen startin verran.

Aurinkoinen kävi jo toteamassa repun sisällön. Käveli repun ohitse sen näköisenä, että jekut oli mielessä. Täytyy siis varalta tarkistaa huomenissa, ettei repusta ole lähtenyt "kävelemään" mitään kisoissa tarvittavaa.

Viime vuonna Seinäjoen joulukuisessa kisassa Aurinkoinen kisasi vielä 1-luokassa, mutta nappasti tuollon kaksi nollarataa samana päivänä. Mutta juhlat juhlittiin silloin, nyt kituutetaan 3-luokassa ja tavoitteena on saada TULOS!

Nyt tassut ja peukut ylös, että kaaosteoria toimii ja Aurinkoiseen on jokin yhteys huomenissa. Tai sitten ei. Nautitaan nyt vaan siitä, että Aurinkoinen on tervehtynyt leikkauksen jäljiltä ja että se on selvästi iloisempi koiruus kuin ennen!!