Meidän paikkakunnan koiraväkeä on lauantaista lähtien yhdistänyt yksi ja sama huoli. Lauantaina illalla sheltti Eetu säikähti Venetsialais-ilotulitteita ja lähti paniikissa karkuun. Eetun kohtalo on huolestuttanut monia ja koiraporukat ovat auttaneet etsinnöissä parhaimpansa mukaan. Eilen tapasin Eetun emännän ja isännän koirakentällä, jonne he tulivat tuomaan ilmoituksen kadonneesta koirastansa. Loppuillan meikäläisellä olikin sitten paha mieli, eikä uni meinannut tulla. Onko olemassa mitään niin kamalaa, kuin se, että koira katoaa jäljettömiin??

Mutta tänään iltapäivällä sain tekstiviestin...Eetu oli löydetty harhailemasta erään koulun lähettyviltä ja poimittu talteen!!  Kolme yötä se ehti harhailla vieraassa ympäristössä, varmasti hädissään ja shokissa. Kylmäkin oli, viime yönä pakkasen puolella paikoitellen. Mutta loppu hyvin kaikki hyvin...

Entäs omat koirat? Otin eilen koirakentälle Tuulin mukaan, tosin se sai leikkiä häkkiapinaa. Moni tuttava kävi pällistelemässä "ihmettä" ja paras kommentti oli: "Sehän näyttää ihan normaalilta"   Tokaisu tuli sen tokaisseen henkilön suusta ihan vilpittömästi ja eihän me voitu muuta kuin nauraa!! Totta, Tuuli näyttää "ihan normaalilta". Henkilö, joka tuon tokaisi, vertasi Tuulia omaan koiraansa, joka pentuna oli aika hupaisan näköinen karvaturilas, tätä nykyä kuitenkin "ihan normaalin näköinen" aikuinen koira...ei tosin flatti, vaan rastatukkainen "pyrpai"

Eli mulla on siis "ihan normaali näköinen" flatti . Rimadyliä tuo normaali on saanut kaksi kertaa ja ontuminen on...melkein olematonta. Liikkeessä ei huomaa enää eroa, mutta levon jälkeen Tuuli on vielä ep. Mutta parempaan ollaan menossa. Eikä mua enää harmita yhtä paljon, kun huomaan tassun jo paranevan.

Niin, me siivottiin tänään. Käytän sanaa ME, sillä Tuuli oli joka askeleessa mukana. Huoh. Täytyy myöntää, että mattojen tamppaaminen on huomattavasti hankalempaa, kun niissä roikkuu toisessa reunassa kymmenen kilon kinkku...ja lattian luuttuaminenkin vaatii keskittymistä. Jokainen mopin liike laukaisi Tuulissa jonkinasteisen "saalistusvietin". Saalis vaan oli Ajaxilla höystetty vileda-moppi ja sitä kyllä en suostu valmistamaan uunissa....