Viime aikoina on ollut ilmassa aikamoista uhoa ja itsenäistymistä. Nuorisolla, eli Tuulilla on ollut ns. korvakuulokkeet korvilla ja musiikki lujalla  Eikä siinä vielä kaikki, se on alkanut käyttää 'päihteitä'. Syö nimittäin käppäilyillä sellaista, mitä se ei ole ennen uskaltautunut maistelemaan.  

Tänään sitten lähdettiin Tuulin kanssa kahdestaan iltakäppäilylle. Jo muutaman sadan metrin päässä kotia, jouduin palauttamaan neidin ruotuun. Leikkipuiston viereisellä pyörätiellä oli ns. tilanne päällä jonkun erittäin metsittyneen puudelin ja sen omistajan kanssa. En nähnyt kauempaa, mikä oli homman nimi, mutta Tuuli lähestyi tilannetta poliisin elkein...

Sain tehdä Tuulille selväksi, että meikäläinen on tänäänKIN vastaava, joten nuoremmat konstaapelit takaisin ruotuun ja taustalle. Sen jälkeen Tuuli ihan selvästi muutti tyyliä. Loppui poukkoilu ja hinaajan lailla eteneminen. Yes. 1-0 meikäläiselle! Vaikka olenkin ns. 'pehmeiden arvojen kannattaja' on joskus otettava härkää sarvista, kun tarve vaatii..

Tätä täytyy ilmeisesti jatkaa nyt jonkin aikaa, jotta poliisivoimissa palautuu marssijärjestys...