Aamun hovihieroja kävi. Hieroi ja nukutti hieronnallaan Aamun. Sai palkaksi paljon kissamaisia hellyydenosoituksia Aamulta; päällä pökkimistä eli vienoa/kainoa kiitosta. Vasen puoli ristiselän alueelta enemmän jumissa, syystäkin, sillä oikea takajalka on se koipi, joka on kärsinyt eniten Aamun spondyloosista  Muuten kaikki hyvin, jollei niitä sillottumia nyt sitten ole kasvamassa lisää. Ens viikolla rokotuksiin, mietin, pitäiskö taas selkä kuvata ja tarkistaa tilanne...tai sitten ei. Näkeehän sen koirasta, kuinka se voi. Ja tällä hetkellä Aamu Aurinkoinen voi HYVIN

Huomenna taas hallille seuraneidiksi

Tässä muuten Suomen bokseriyhdistyksen sivuille linkki spondyloosista. Hatunnosto heidän yhdistykselleen ja sille, että ovat saaneet selville sen, että boksereilla sairaus on todettu perinnölliseksi ja että kasvattajien toivotaan ottavan asia huomioon jalostusvalintoja tehdessään.

Huoh. Koskahan sileäkarvaisten noutajien rotujärjestö pureutuu tähän ongelmaan, sillä omasta mielestäni spondyloosi ON JO ONGELMA flateilla!!!? Voisin tähän perään luetella nimeltä joukon tuntemiani/nimeltä tietämiäni flatteja, joilla kyseinen sairaus on todettu. Hyvillä lonkilla brassaillaan, mutta selkävioista ei pahemmin puhuta.  Kuinkahan monen hyvän metsästyskoiran koe tai metsästysura onkaan jämähtänyt kipuiluun tai esim työskenteleyn tehottomuuteen? Entä ne koirat, jotka luokitellaan ns. aggressiivisiksi "meidän" rodussa? Kuinkahan monella niistä koirista itse asiassa ON kipuja, SELKÄKIPUJA, spondyloosi?