Meillä on uusi TV-kanava. Flatti-TV. Ohjelmaa tulee aamusta iltaan; actionia, draamaa ja vähän hempeilyäkin. Eniten actionia. Ohjelma ei ole vielä K-15, mutta herkempää voisi jo heikottaa tietyissä taistelukohtauksissa.

Taisteluparina on siis Aamu ja Tuuli, ei sentään Dempsey ja Makepeace, kuten siinä oikeassa TV-sarjassa . Äänitehosteet on silti kuin Tähtien Sota-filmeistä, Aamu örisee Tuulille tai sitten ne painivat täysin hiljaa...

Tuuli kasvaa, niin että kasvamisen melkein voi nähdä. Ja pitkät koivet tarkoittaa uusia ulottuvuuksia...kuten sohvaa, sänkyä ja pöytiä. On vain ajan kysymys, koska Tuuli keksii tekniikan, miten sohvalle ja sänkyyn pääsee. Pöydiltä toivottavasti sitä en koskaan löydä, vaikka jos historia todistaa itseään, täytyy jokaisen flatin ainakin kerran kokeilla pöydällä seisomista...siis keittiön pöydällä, nyt en puhu trimmaus pöydästä...

Mökillä viikonloppuna Tuuli kiipesi jo nojatuoliin...ja nyt tunnustan, että autoin hieman. Tein ns. veneeseen nousun, eli pistin vain käden Tuulin niskaan ja se tiesi heti, miten tehdä . Syliinhän se halusi ja siihen se sitten nukahti, höppänä. Voi miten pikkuflatti voikaan olla onnellinen, kun saa nukahtaa syliin; onnellisuus Tuulin kohdalla yleensä on sarja örinä-ääniä ja sata pusua  Kysyin kyllä ihan ääneen, miten me sitten tehdään, kun se painaa yli 20 kg ja haluaa silti nukahtaa sylissä....hmmm.

Meillä muuten haisee koiranku*i. Pennunpi**i. Tuulilla nimittäin on tapana pi**iä joka helvatan pedille ja patjalle, jotka on tarkoitettu koirien nukkumapaikoiksi. Huippu oli eilen aamulla mökillä, kun penkiltä tippui istuintyyny lattialle. Mitä tekee Tuuli? Juu, käy pi**imässä siihen.  Joku sanoi "fiksu pentu, ei halua että kintut kastuu" heheh. Itse olen miettinyt onko kyse "neiti itsevarmuudesta", mutta eilen hieman kysellessäni asiaan mielipiteitä agikisoissa ollessani, sain vielä yhden teorian käytökseen: Epävarmuuden. Eli jos yksilö on epävarma, se pi**ii joka paikkaan, merkkaa siis omalla hajullaan ja varmistaa, että joka paikassa "tuoksuu" sen omat hajut.

Tuleva sitten näyttää, mikä teoria on kyseessä. Joka paikkaan pi**iminen vaan aiheuttaa sen, että makuualustoja pestään tiuhaan. Mutta nou hätä koiraseni. Mulla on uus UPO-pesukone!  Mutta entäs jos tuo pi**iminen sitten jatkuu, kun Tuuli keksii miten sänkyyn pääsee??? Vaikka UPO on iso, ei sinne sentään runkopatjaa voi änkeä, vai voiko??


Näin käy, kun siirtää matot pois, ettei pentu pi**i niille...niiden päällä on ihan hyvä nukkuakin