Miten viettää vapaapäivä? Juu, mökkisaaressa tietenkin. Yö ollaan nukuttu ja koirat saavat kera kennelpojan viettää täällä huomisenkin, meikäläinen lähtee kaupunkiin kello 05.30 veneellä, tosin saattajina kepo ja koirat.

Koirista huokuu täällä mökillä sama asia, kuin omistajista; rauhallisuus ja sanoisko jopa onnellisuus. Molemmat koirat nauttivat elämästään - Tuulilla on omat bisnekset, Aamulla omansa. Aamu vetää aina välillä poliisin virka-asun päällensä ja haukkuu pystyyn kaikki epäillyttävät hajut. Sinänsä hyvä, sillä tuolla jonkin matkan päässä mantereella mellastaa KARHU, eli on vain ajan kysymys, koska nalle ui tänne meidän saareen ja asettuu asumaan .

Karhuista puheenollen. Sain aamulla tekstiviestin. Tuulin kasvattaja oli Tuulin velipojan kanssa jälkikokeessa ja odotteli vuoroaan päästä jäljelle. Kokeen järjestäjillä vaan oli tullut hieman ns. c-osia matkan varrella, sillä jäljentekijät olivat nähneet metsätiellä KARHUN!  Jaiks. Meikäläistä tuskin sais yksin jälkeä purkamaan kokeeseen, missä nalle olis nähty. Toisaalta, voihan olla, että olen joskus jälkikokeessa lähellä nallea ollut, kun yksin, ilman koiraa olen jälkeä purkanut. Parempi, kun ei asiaa edes ajattele.

Niin, ja miten Aaron-velipojan kävi? Hienosti, totta kai. AVO1 tulos ja 46 pistettä. Hienoa! Taitava velipoika, mutta onhan hihnan toisessa päässä kulkeva kasvattajakin taitava mejä-asioissa   

Niin, Tuulin bisnekset. Ne on vähän kuin Uuno Turhapuron. Hyödyttää vain siis itseään. Kennelpoika kaatoi rannasta ison lepän, joka kaatui osaksi veteen. Sen seurauksena vedessä on kellunut jos jonkinmoista moskaa ja roskaa ja mitä tekee Tuuli? Kalastaa kaikkea kelluvaa, tietenkin. Jossain vaiheessa olin jo huolestua, sillä Tuuli oli viettänyt aikaa aika kauan vedessä kahlaten, mutta fiksuna likkana se kävi aina välillä kaislikossa touhuamassa jotain.

Eli ei kai tarvitse kertoa, että kakara on väsy? Onneksi se tänään tajusi ottaa powernap-torkut keskellä päivää...eli viisastuuhan tuokin yksilö, kun aikaa kuluu. Kuviakin olis, mutta tekniikka on täällä "ei missään" niin hidasta, että jääköön kuvien lataaminen kaupunki olosuhteisiin.

Ens viikolla sitten juhlitaan Tuuli Tuivertajan 1-vuotis synttäreitä! Voi hurja, että vuosi on kulunut nopeaan..