Uusi aluevaltaus tässä hotellissa: Tuulille on alkanut maistumaan erinäinen kiinteistöön kuuluva tavara...

Viime viikolla taisi mennä hihnat yhdestä repusta (kennelpojan eteiseen jättämä reppu) ja tänään on nakerrettu rikki yksi kaulapanta, sellainen ketjullinen, puolikiristävä, jota ollaan käytetty koulutuksissa..

Jotain tälläistä osasin odottaa, kun tulin kotiin n. 13.30 ja eteinen, jossa hihnat yleensä roikkuu, oli täysin tyhjä..kennelpoika oli siis ruokatunnilla pelastanut sen, mikä pelastettavissa oli ja siirtänyt hihnat olkkarin puolelle.

Hihna-himon lisäksi Tuuli oli raahannut sängystä seuraneidin täkin ja filtin...joten kovin on ollut kiireinen aamupäivä täällä tänään. Aamu reppana on varmaan vaan huokaillut ja siirtynyt Terminaattorin tieltä pois, ettei vaan kukaan luule Kuningatarta syylliseksi. Aamu nimittäin ei yksinollessaan ole rikkonut aikoinaan mitään muuta, kuin pahvilaatikoita.

Nyt on sitten kellarista haettu kompostiverkkoa rekvisiitaks ja evätty nuorimmaiselta pääsy hihnoihin. Epäilen suuresti, ettei viritelmä ole ihan flatin kestävä, mutta jos vaikka hihnoihin kajoaminen unohtuis, kun pikkasen on estettä edessä...