Taipparitreenit tältä illalta reenattu. En ole tyytyväinen. Piste.

Jos ensin listaan ne huonot asiat. Haku takkuilee, tai sanotaanko haun käynnistymisessä on jo pieniä ongelmia.  Itse hakuruudussa liikkuminen on ihan hyväksyttävää, mutta määrätietoisuus Tuulilta puuttuu. Se etsii, mutta ehtii tehdä muutaman muunkin asian siinä ohessa .

Hyviä asioita oli tänään täydelliset uimasuoritukset ja vesinoudot, laukauksen sieto tarkkaavaisena ja suht spontaanit ylösotot. Tänään ei Tuuli tarvinnut apua Ville Variksen suhteen. Pientä miettimistä, mutta päätös oli oikea - ne on tuotava seuraneidille.

Palautukset on suht ripeitä ja suoraviivaisia. luovutukset per*eestä, ihan suoraan sanottuna. Niitä täytyy reenailla ja sitä iänikuista "johtajuutta" näissä asioissa, vaihtoehtoja käytökseen kun ei sais olla, mutta kun ON! Siis koiran osalta...

Noh, ei pistetä nuoren pollaa ihan sekaisin, sehän on vasta vuoden täyttänyt viime viikolla ja osaa ikäänsä nähden jo kiitettävän hyvin asioita.

Taas saa katsella itseään peilistä, ei siksi, että peilikuva kiinnostaisi, vaan siksi, että syyllinen siihen, ettei reenit mene kuin Strömsössä. löytyy taas sieltä peilistä....TAAS, sanoisin...