Pikavisiittillä kaupungissa, tai itseasiassa tänään ja huomenna on Tuulin treenit; tänään viimeinen ohjattu nome-treeni ja huomenna kokoontuu "Team Storm". Hellettä ovat lupailleet, joten loppuviikko sitten meneekin varmaan vedessä lotraamiseen..

Viime kesänä tilasin kennelpojalta sellaisen "puomin osasen", eli maasta korotetun, silti maassa olevan kapeahkon siltamaisen rakennelman. Jotta saisin hahmotella pikkukoiralle kroppaansa ja eikä tuolla riulla keikkuminen tee Aamullekaan pahaa.

Tänään tuo laitos sitten valmistui, "muutaman" muistuttamisen jälkeen. Ja ei kun koirat riulle.  Tuuli tasapainoilee sujuvasti, mutta ei kykene katsomaan meikäläistä, kun jo tassut tippuu nurmelle. Samoin saan unohtaa kaiken maailman hössötykset ns. puomin loppupäässä, sillä kun target astia ilmestyy, menee Tuulin tasaapaino ja keskittyminen totaalisesti targetille osumiseen, minkä seurauksena takatassut on missä milloinkin. Totesin, että hyvä kun pelkästään kävelen edes takaisin ja koira oppii laittamaan tassunsa oikeaan kohtaan. "Laitos", eli ns. puomi on normi puomia kapeampi, joten luulis sitten koiruuden puomilla pysyvän. Tai sitten ei, on meinaan aika hosuvaa sorttia  

Aamu sitten. Juu. Sen silmissä syttyi loiste ja se tiesi heti, mitä siltä vaadittiin. Hienot 2 on/offit lopussa. Reppana. On se vaan niiiiiiiin sääli, ettei sen kanssa enää voi harrastaa agia  Toisaalta Aamun kroppa on kyllä niin raskasrakenteinen, että olis ollut ajan kysymys, milloin se menee rikki, joten on ehkä onni, että spondyloosi tuli jo nuorena (voiko näin sanoa?) Eli olikohan onni onnettomuudessa? Tänään nimittäin taas luin naamakirjasta yhdestä agikoirasta, joka oli kolaroinut ja kipeytynyt....ja omassa ryhmässänikin on muutama sairaslomalainen ollut, joten laji on vaativa. Mutta huomenna olis tarkoitus ottaa Aamu myös kentälle "Team Stormin" treeneihin. Jollei muuten, niin seurustelemaan kääpiövillis Wiin kanssa

Ja Tuulistahan ei tule agikoiraa, ei. Ei ainakaan ole tarkoitus harrastaa kilpailumielessä. Kunhan koira oppii jotain. Se kai on pääasia. Ja pysyy terveenä.