Pitkästä aikaa näkyvät päivittäneen agilitytuloksia KoiraNetissä. Tai oman koiran tiedothan tässä lähinnä kiinnostaa. Aamun haparoiva agilityura on dokumenttina virallisissa tiedoissa, eikä niitä tuloksia voi muuksi muuttaa, vaikka haluaisikin. Seuraneiti haluaisi näin jälkikäteen muuttaa lähinnä noita pistemäärää-saaliita. Olis joskus niin, että ENITEN virhepisteitä kerännyt ja HITAITEN radalla liikkunut koira palkittaisiin!

Niin, vihdoinkin oli siis Aurinkoisen tuloksia päivitetty. Edellinen tulos olikin vielä joulukuulta 2007, jolloin pompittiin vielä ykkösissä. Kevään mittaan siirryttiin kakkosiin ja nyt elokuussa kuninkuusluokkaan, eli kolmosiin. Mutta noista tapahtumista ei vielä ole tietoakaan KoiraNetin mukaan. Onkohan seuraneiti nähnyt unta, vai ollaanko me tosiaan kolmosissa? Tai edes kakkosissa?

Mutta mitä ihmettä tarkoittaa agilitytulos H tai EH?? Hmmm. Hyvä sentään, ettei tuloksissa sentään lukenut T, sillä silloin seuraneidin otsarypyt vain syvenisivät.. Tulos on siis kirjattu tyyliin maxi-1 EH ja maxi-1 H!! Paljon on eri tyylejä kirjata tuloksia nähty, mutta itsekin kilpailukansliassa kirjoja täyttäneenä, kyseiset kirjainyhdistelmät agilityn yhteydessä on täyttä hepreaa. Höh. Maxi-3 ERI tarkoittaa sitten vissiin 0-tulosta? Siihen pyritäään! jump.gif

Täällä voi käydä kurkistamassa, mistä seuraneiti tällä kertaa höyryää...: Aamu tietokannassa