Jos vaikka päivittäis tätä blogia...

Team Storm on tänään reenaillut. Tais olla tämän ulkokauden viimeinen ulkoreeni, sillä lunta tuprutti sen verran, että siitä oli hyötyä,,,eli kun mietittiin pikku Wiin askellusta A-esteellä, voitiin tarkkailla ohueen lumeen jääneitä jälkiä. Lunta siis todellakin vain niin vähän, että lumimäärän juuri ja juuri aavisti esteellä.

Tuuli teki reippaasti töitä. Mutta pieni tauko taitaa taas tehdä ihan hyvää, eli muutaman viikon tauko, kunnes taas siirrytään halliin. Taitaa seuraneitiä kyllästyttää enemmän, mitä Tuulia

Aamu-reppana olis niin ollut lähdössä tänään reenailemaan...mutta lupasin sille, että kun hallikausi alkaa, mennään joskus iltapäivisin hallille ja tehdään jotain KIVAA! Sydäntä särkevää katsoa 'nuorta' spondyloosi-koiraa, joka niiiiiin haluaisi mukaan tekemään hommia, mutta joutuu "varmuuden vuoksi" jäämään kotiin. Kyllähän Aamu voisi pieniä agi-kikkoja tehdä (ei hyppyjä tai kiipeämistä) mutta mistä minä tiedän, sattuuko sitä, kenties koko ajan??

Aamu voi muuten NIIIIIN hyvin, se leikkii leluilla, mitä se ei KOSKAAN aiemmin ole tehnyt. Suosikkileikiksi on muodostunut ison pallon kanssa riehuminen...ja tämä siis tarkoittaa Aamun kohdalla hurjaa tuhinaa, pään heilauttelua puolelta toiselle ja selällä loikoilua siten, että tassut on kattoa kohti ja lelu on hampaissa ja etutassujen välissä. Toki Tuuli on aina hengessä mukana, eihän täällä hotellissa yksin saa leikkiä!

Molemmille pimuille on taas laitettu silmätippoja viikon verran. Sateinen syksy lienee syynä siihen, että silmät rähmii ja vuotaa  mutta ehkä tämä tästä, kun maa näyttää jäätyneen tänään...

Siinä lyhyesti tämä kulunut viikko.